National

Gabriela Firea isi cere scuze pentru afirmatiile lui Ioan Rus

Publicat: 11 iun. 2015
1

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea, isi cere scuze personal pentru afirmatiile vicepresedintelui PSD Ioan Rus si fost ministru al Transporturilor.

„Imi cer scuze personal, ca om, ca mama, ca femeie, pentru afirmatiile domnului Ioan Rus, in legatura cu sotiile si copiii celor care lucreaza in strainatate. Stiu cata suferinta este in aceste familii, pentru ca nu pot fi impreuna, fiind nevoiti sa se sacrifice, pentru un trai decent.

Citeste si Rus isi cere SCUZE pentru insulta adusa romanilor din diaspora. A fost doar o „licenta”

Sper sa ajungem intr-o zi sa traim intr-o tara din care sa pleci la munca in strainatate doar pentru o mai buna realizare profesionala, nu pentru a-ti asigura traiul de zi cu zi tie si, mai ales, copiilor tai”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Ioan Rus si-a dat DEMISIA!
Comentarii
 • A spus purul adevar, spune in sfarsit si un politiciam un adevar o realitate si a ofensat Curvele.Omeni buni asta e adevarul cu ce a gresit? Aaa ca toate astea se intampla din cauza lor (a politicienilor) asta e alta treaba,
  de asta i-si cere scuze.

  • … mai ales ca asta stie ce inseamna sa fii curva ! Este profesoara in domeniu. Urat este ca un mambru de vaza a unui partid SOCIAL, deci care trebuie sa militeze pentru drepturile celor ce muncesc, face, CU URA o astfel de declaratie (ma refer la Rus) si ne abureste cu faptul ca Romania duce lipsa de forta de munca pe santierele patriei. Asta pentru ca puturosii de romani prefera sa contribuie la progresul si dezvoltarea altor tari. Unde sunt finantarile pemntru Marile proiecte de investitii ale statului. Masterplanul ala pe transporturi a fost aprobat MACAR de Guvernul Romaniei ca sa poata atrage finantari de la UE?

   • Stati romanasi acasa, paziti-va nevestele si copiii, taiati frunza la caini, asteptand ca acest guvern SOCIAL sa bage geva bani in investitii si sa creeze LOCURI DE MUNCA !
    In ilustra guvernare PiZDe-ista din 2012 si pana azi de unde au fost taiate fondurile IN TOTALITATE? De la INVESTITII, domeniul principal care asigura noi locuri de munca?
    Firea, la Pandele si la schimbat pampersii la copchii!

 • Ce repede a uitat Gabriela Firea când a trimis la sute de kilometri distanta cetateni din Diaspora la vot la cea mai apropiata sectie de votare…

Adauga un comentariu