Magazin

Frumoasa nemachiata si bestia moderna – FOTO

Publicat: 21 feb. 2013
1
Probabil ca a avut un motiv mai serios decat distanta cand a decis sa puna capat relatiei cu el, dar acum l-a uitat, iar „Frumoasa si Bestia” in varianta moderna se reface. Hayden Panettiere a ajuns la concluzia ca ciorba reincalzita este mai buna decat una noua, asa ca s-a intors in bratele lui Wladimir Klitschko, dupa ce s-a despartit de jucatorul de fotbal american Joe McKnight, de la New York Jets
Actrita si boxerul, care au fost impreuna din 2009 pana in 2011, au pretins, la inceput, ca sunt doar buni prieteni, dar acum au fost surprinsi plimbandu-se romantic pe plaja, in Miami. Si, cum se tineau de manuta, este greu sa mai invoce simpla amicitie.
Vedeta in varsta de 23 de ani nici macar nu a parut sa faca efort pentru a-l cuceri pe ucraineanul de 36. Aproape nemachiata, blonda era toata numai un zambet. Ca si sportivul, de altfel, desi fata lui de obicei fioroasa cu greu te-ar fi lasat sa crezi ca poate fi si vesela. Iar lumea nu a putut decat sa admire cuplul format din fragila tanara, inalta de numai 1,57 metri, si malacul de 1,98 metri. Dar, cand dragostea este mare, ce conteaza statura sau greutatea! 

sursa:vdtonline.ro 
Adauga un comentariu