Magazin

Frumoasa blonda din showbiz-ul autohton s-a LOGODIT

Publicat: 18 apr. 2015
1
Omul de afaceri Cosmin Curticapean este fericitul care a reusit sa o convinga pe superba Laura Cosoi sa ii fie alaturi „la bine si la greu”. Discreta in general cu viata ei de dupa perioada „Smiley”, frumoasa blonda Laura Cosoi (32 ani) s-a logodit zilele trecute cu iubitul ei, Cosmin Curticapean, in varsta de 38 de ani. 
„Am spus Da! Cand m-am asteptat mai putin, iubitul meu m-a cerut de sotie. Din acest moment incep un nou capitol in viata mea, alaturi de barbatul care ma face fericita!”, a scris ea pe blogul sau. Ea a simtit nevoia sa impartaseasca detaliile fericitului moment cu fanii sai asa ca a venit cu mai multe completari:
„Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolica in care am fost botezata. Eram doar noi doi si in timp ce ma rugam, am auzit pe fundal melodia noastra. Am deschis ochii si in jur erau deja adunate familiile noastre. rintre lacrimi de fericire, sub privirile emotionate ale celor dragi, tinandu-l de mana pe Cosmin, am spus Da!”, a mai povestit Laura. Adauga un comentariu