Actualitate

Frecatori de menta pe bani publici. Ii platim de pomana

Publicat: 14 iun. 2015
1

Consilierii judeteni si-au depus recent rapoartele de activitate pe anul precedent. Desi au incercat sa arate ca au avut parte de o activitate intensa pentru iesenii care i-au votat, consilierii nu au reusit decat sa demonstreze contrariul. In ultimul an, cei din majoritatea PSD s-au contrat cu presedintele institutiei, care acuma este suspendat din functie. Chiar daca au aprobat unele proiecte ale judetului, activitatea multora dintre consilieri a lasat de dorit. Cristian Stanciu, liderul grupului de consilieri judeteni, si-a facut o prezentare stufoasa, in care a aratat la cate sedinte de plen a participat si la cate zile ale unor comune a fost prezent. Stanciu a sustinut ca a avut si unele propuneri si initiative ce au fost adoptate in plen, dar si ca a fost prezent la o serie de manifestari derulate in municipiu, precum Ziua Imnului, Ziua Drapelului si multe altele. Aceste manifestari au devenit, de altfel, principalele aspecte ale activitatii de consilier judetean in ultima vreme. Aproape toti consilierii judeteni au aratat ca au participat la aceste manifestari.

„In calitate de consilier judetean in anul 2014 am participat la evenimente culturale organizate cu prilejul Zilei Imnului National, Ziua Unirii, Ziua Armatei, Ziua Eroilor, Ziua Drapelului National. Prin hotararea Consiliului Judetean am fost desemnat membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, am avut intruniri cu primari, preoti si directori de scoala si am mai analizat hotararile Consiliului Judetean Iasi”, se arata in raportul de activitate al consilierului judetean. Ca acesta sunt multi altii. De altfel, majoritatea consilierilor nu fac altceva decat sa ridice mana si sa voteze, foarte putini dintre acestia fiind dispusi sa ia cuvantul in plen. Din cei 36 de alesi judeteni, doar 23 au depus pana in prezent rapoartele de activitate.
Comentarii
  • Nu mai merge cu vrajeala dragi alesi,voi incercati sa pacaliti electoratul an de an.Ieri am fost pe DJ – IASI-FOCURI si am constatat ca la 14 iunie 2015 nu sa turnat nici macar o lingurita de bitum pe milionul de gropi din asfalt. Este o rusine ca la jumatatea anului sa se circule pe asa drum….Domnul Minciuna este total ineficient si ia salariu baban de pomana.RUSINE

Adauga un comentariu