Eveniment-Social

Franck Lacroix, marele sef al Dalkia, vine in Iasi

Publicat: 17 sept. 2012
1

Liderul colosului Dalkia va veni la Iasi cu ocazia primei conferinte organizate de catre filiala locala a firmei franceze, ocazie cu care nou infiintata Dalkia Termo Iasi isi va prezenta planul de management pentru urmatorii 5 ani cu privire la reteaua de termoficare din municipiu. „In data de 5 octombrie vom organiza o intalnire in cadrul careia vom prezenta proiectul Dalkia pentru Iasi. La acest eveniment va fi prezent si directorul organizatiei centrale a Dalkia, Franck Lacroix. De asemenea, aici vor fi prezenti aproape toti colegii nostri din conducere, din Consiliul de Administratie, dar si din Consiliul Local Iasi. Pana atunci se vor pune la punct toate documentele de licentiere si se vor prezenta mai multe obiective pe care le avem in Iasi”, a declarat Ana Maria Icatoiu, Manager Marketing in cadrul Dalkia Romania.

In ocazia acestei intalniri care va avea loc la inceputul lunii octombrie, compania de termoficare da startul primului sezon de incalzire pe care il prinde, cu acte in regula, in capitala Moldovei. Odata cu parafarea contractului final dintre Municipiul Iasi si Dalkia, seful companiei franceze a tinut sa precizeze ca liderul european pe piata producatorilor de energie termica a acaparat si piata din tara noastra. „Cu acest contract, Dalkia si-a consolidat pozitia cu municipalitatile din Romania ca un jucator competitiv care poate oferi sustenabilitate in piata de incalzire. Expertizele noastre in energie si in eficienta mediului ne ajuta sa construim parteneriate durabile si sa oferim solutii pentru nevoile oamenilor”, a spus Franck Lacroix, directorul general al Dalkia.
Comentarii
  • oare stie sefu mare ca Dalkia a scumpit gigacaloria in timpul iernii 2**1 – 2**2 de la **5 lei la 265 lei? ESTE ETIC? ESTE MORAL? ce ne mai asteapta in aceasta iarna?

Adauga un comentariu