Magazin

Fotbalistul Gabi Tamas a primit interdictie de a parasi tara

Publicat: 31 mai 2013
1

Fotbalistul Gabi Tamas a primit interdictia de a mai parasi tara, timp de 30 de zile, dupa ce a lovit cu piciorul usa unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pana a rupt-o.

Isprava” lui Tamas a fost surprinsa de camerele de supraveghere montate in bloc, iar imaginile au fost postate de site-ul prosport.ro.

Potrivit unor surse din Politie, fotbalistul lui West Bromwich Albion a fost imobilizat, incatusat, urcat in masina si dus la Sectia de Politie pentru a fi audiat, intrucat era extrem agitat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere apar alte doua persoane, probabil femeia de serviciu din scara si un locatar, care refuza sa-i deschida usa de la intrarea in bloc.

Enervat, Tamas loveste cu piciorul pana cand o parte din usa de tip termopan se rupe. Fotbalistul intra apoi in scara si reuseste, cu greu, sa urce pana la etajul I.

Cu toate acestea, avocatul lui Gabi Tamas spune ca nu s-a intamplat nimic grav, ci doar un moment de ratacire a internationalului roman.

„Atitudinea lui Gabi Tamas a fost una destul de matura, si-a asumat anumite greseli facute. Procurorul a apreciat ca pentru a asigura buna desfasurare a urmaririi penale se poate lua aceasta masura a obligarii de a nu parasi tara pentru 30 de zile, in care el se afla la dispozitia organelor judiciare. Daca vor fi chestii judiciare de facut, se vor efectua cu domnul Tamas”, a declarat avocatul fotbalistului.

Daunele vor fi achitate integral de internationalul roman, mai precizeaza avocatul sau.

„A nu se confunda acest incident cu altele atribuite sportivilor de performanta”, a completat avocatul lui Tamas.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, spune ca incidentul e ceva obisnuit pentru Tamas. Mai mult, nu il va pedepsi pentru ca era in timpul liber cand a savarsit fapta.
Comentarii
Adauga un comentariu