Sport

Fotbalistii de la CSMS joaca astazi pe terenul campioanei

Publicat: 03 mart. 2013
1

Sala Sporturilor din Târgu Mures va gazdui astazi, de la ora 17.30, partida dintre City’us din localitate si nou promovata CSMS Iasi, într-o disputa contand pentru etapa 16 din Liga I de futsal. Este un meci în care gazdele sunt superfavoritele meciului, chiar daca ele nu pot conta pe internationalii Florin Matei si Razvan Radu, care au abandonat pe moment fotbalul în sala pentru minifotbal si au ajuns în curtea galonatei ABC United Bucuresti. Chiar si asa muresenii dau 6 jucatori lotului national de seniori de futsal al României (portarul Klein, plus jucatorii de câmp Lupu, Stoica, Ignat, Csoma, Gherman), dar si iesenii se pot lauda la acest capitol cu trei internationali de tineret U 21 (Pisica, Ruxandari, Baciu), dar si cu antrenorul principal Nelu Stancea, cel care este secundul spaniolului Sito Rivera la nationalele de seniori si tineret ale României.

Pentru partida de la Târgu Mures, CSMS Iasi are la dispozitie un lot alcatuit din jucatorii: Marius Chiriac, Ionut Torica, Ioan Grigoras – Sebastian Carare (capitan), Narcis Catarama, Andrei Despan, Radu Pisica, Dragos Baciu, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Alexandru Iftinca, Valentin Pricop. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) si Florin Nichifor (A 2).
Dupa disputarea a 15 etape, CSMS Iasi are 17 puncte si ocupa locul 7 in Liga I de futsal (din 11 formatii). La finalul sezonului regulat, primele opt echipe se califica în turneul play-off, iar celelalte trei în turneul play-out. Diferenta dintre ieseni si ocupanta locului 9, formatia CS Dava Deva, este de 5 puncte.
Adauga un comentariu