Sport

Fotbalistii de la CSMS au meci cu vicecampioana din Sfantu Gheorghe

Publicat: 29 oct. 2013
1
Astazi, etapa a VII-a din Liga I de futsal (fotbal in sala) programeaza ultimele trei partide ale rundei. De la ora 17.00, pe teren propriu, vicecampioana nationala Spicom Sfantu Gheorghe va intalni pe CSMS Iasi, moldovenii fiind un adversar destul de incomod pentru orice echipa din campionatul intern.
Cu trei internationali in lot (Liviu Ruxandari, Radu Pisica si noul portar Mihai Tatar) si cu selectionerul Nelu Stancea pe banca tehnica ieseana, CSMS poate produce surpriza campionatului in meciul de maine, arbitrat de cuplul Gherman Gabriel (Bucuresti) – Burtescu Septimiu (Targoviste).
Ca rezerva de arbitru va fi Danielenco Radu (Ploiesti), iar observatorul federal va fi bucuresteanul Constantin Vasilica. Spicom Sf. Gheorghe ramane totusi o echipa destul de puternica, mai ales ca in actualul lot de jucatori si-au facut debutul in acest sezon si cativa jucatori de futsal din Spania, acolo unde fotbalul de sala este in top!
Pentru meciul de la Sf. Gheorghe, CSMS Iasi a deplasat urmatorul lot de jucatori: Mihai Tatar, Marius Chiriac – Liviu Ruxandari, Radu Pisica, Radu Gutu, Sebastian Carare (capitan de echipa), Narcis Catarama, Andrei Despan, Valentin Pricop, Dragos Baciu, Vlasian Chelcu.
Nu a facut deplasarea Andrei Aparaschivei, care este accidentat. Antrenori: Nelu Stancea (principal), Florin Nichifor (secund) si Ioan Grigoras (cu portarii). Celelalte jocuri din aceasta seara, care vor debuta la ora 18.00, sunt KSE Targu Secuiesc – FC Progresul Focsani si Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Dunarea Calarasi, iar Autobergamo Fiat Deva va sta. Primele doua rezultate din etapa a VII-a au fost CS United Galati –  CFF Clujana Cluj 7-1 (3-0) si CS City’us Targu Mures – Sportis Targoviste 5-2 (2-1).Adauga un comentariu