Sport

Fotbalistele de la Navobi joaca doua meciuri amicale in Moldova

Publicat: 16 aug. 2016
1

In aceasta saptamana, echipa de fotbal feminin Navobi Iasi va disputa doua jocuri de verificare in compania echipei AFR Criuleni, campioana Republicii Moldova. Meciurile reprezinta un eficient test pentru ambele formatii. Echipa gazda, se pregateste de grupele de calificare in UEFA Women’s Champions League, iar iesencele pentru editia noua de campionat care va debuta pe 11 septembrie.

„Intram in linie dreapta pentru noul sezon. Nu am avut bani de cantonament, însa am reusit sa mentinem la echipa atmosfera optimista si un nucleu bun de fete, cu care speram sa ne atingem obiectivul de a ne clasa in prima jumatate a clasamentului Superligii. Asteptam tragerea la sorti a tintarului Superligii ca sa stim cum ne organizam pentru prima etapa de campionat. Ma bucur ca a revenit la echipa americanca Justine Prata, iar Nina Anca a semnat pentru Navobi desi avea oferte multe mai consistente de la alte echipe, la fel Mirela Abalasei, Loredana Nica, Elena Raduc, Teodora Placinta, Iulia Mera sau Monica Bentoiu, care, alaturi de junioarele noastre si de experimentatele iesence Larisa Ambrosie, Rahela Gangal, Georgiana Ilas, Ana Foia vor putea constitui forta grupului cu care sa încercam repetarea performantei obtinute anul trecut”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi

Programul meciurilor din Moldova:

Miercuri, 17 august, ora 18:00
Vineri, 19 august, ora 11:00
Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Central din Criuleni.

Lotul Navobi pentru dubla de la Criuleni: Mirela Abalasei, Andreea Barau, Andreea Scortanu, Iulia Zamfir, Iulia Mera, Monica Bentoiu, Anca Nina, Ana Proca, Georgiana Ilas, Elena Raduc, Teodora Placinta, Diana Petrescu, Artimeza Ciubotariu, Justine Prata, Ana Palaghia, Valentina Butnaru si Larisa Ionescu.
Adauga un comentariu