Sport

Fotbalistele de la Navobi fac show in Liga I

Publicat: 07 oct. 2012
1

In etapa a patra de fotbal feminin, Navobi Iasi a invins ieri, in deplasare, pe Viitorul 2010 Buzau, cu scorul de 6-1 (3-0) si ramane cu sanse reale in cursa pentru un loc in play-off. La capatul unui joc dominat categoric de iesence, pentru Navobi au înscris: Andreea Dascaleanu (’30), Simona Anastasiu (’34), Andreea Ceausu (’36, 51), Rahela Gangal (’76), Mihaela Ghebanoaiei (’79).
Desi au dominat teritorial începutul jocului, buzoiencele nu au reusit sa se apropie prea des de poarta iesencelor, care au jucat cu trei fundasi care s-au sincronizat foarte bine si au respins orice încercare de a inscrie din partea adversarilor. Linia mediana a fost la înaltime, castigand aproape toate duelurile cu echipa din Buzau, construind rapid, sigur si eficient pentru atacanti.
Fetele din atac au facut un presing avansat si au marcat cand au avut ocazia. O victorie meritata, muncita si asteptata pentru echipa ieseana, care a demonstrat ca poate avea un cuvânt greu de spus in Campionatul României de fotbal feminin, Navobi fiind una dintre cele trei echipe care reprezinta Iasul in Liga I. „Meciul a fost pregatit foarte bine de echipa noastra. Ma bucur pentru ca am reusit sa finalizam actiuni lucrate la antrenament. Felicit întreaga echipa pentru joc si daruire. Sâmbata ne asteapta un test extrem de dificil in compania unei echipe tinere si bine sustinuta financiar de autoritatile locale. Speram sa aducem la stadion cât mai multi sustinatori care sa ne incurajeze pentru obtinerea unui nou succes. Ii urez Andreei Ceausu sa inscrie la lotul national, in meciul cu Serbia”, a declarat Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi. „Nu am avut curaj astazi (ieri – n.r.). Am avut cateva ocazii sa marcam primii, care cred ca ar fi schimbat soarta meciului. Felicit echipa din Iasi pentru victorie. Mai avem înca
mult de lucru pentru a face performanta!”, a spus si Marius Musceleanu, manager Viitorul 2010 Buzau. In clasament CS Navobi ocupa locul 3, cu 6 puncte, jumatate din cat are liderul CS Angel Brasov.

CS Navobi: Madalina Enache (’55 Mandita Alina Andrei) – Iulia Giurgica, Larisa Ambrosie (cap.), Roxana Prodan – Ana-Maria Rosu, Mihaela Ghebanoaiei, Simona Anastasiu (’68 Monica Calancea), Rahela Gangal – Andreea Dascaleanu (’62 Ana Foia), Caitlin Puraci, Andreea Ceausu. Antrenori: Adrian Ambrosie (manager echipa), Andrei Ilasca (antrenor secund), Marius Ciutacu (antrenor portari)
Director sportiv: Cristian Ambrosie
Adauga un comentariu