Sport

Fotbalistele de la Navobi debuteaza duminica in play-off

Publicat: 29 mart. 2013
1

Dupa o calificare miraculoasa in play-off-ul Ligii I de fotbal feminin, fotbalistele de la CS Navobi Iasi continua cursa pentru calificarea in SuperLiga. Tinerele fotbaliste din dealul Copoului au reusit sa culeaga laurii victoriei, demonstrand ca nu sunt o gluma, ci au devenit o echipa omogena, ambitioasa, unita, determinata, care a reusit performanta de a termina anul acesta campionatul Ligii I, Seria Est, pe locul al III-lea, ceea ce le confera posibilitatea de a juca barajul de promovare in Superliga de fotbal feminin, care va avea incepand de anul acesta, 8 echipe. Duminica, 31 martie, orele 11.00, echipa CS Navobi Iasi va intalni pe teren propriu echipa Fair-Play Bucuresti, ocupanta locului 3 din seria de sud, intr-o partida care va avea loc pe terenul sintetic din dealul Copoului. Palmaresul scurt al celor doua echipe arata astfel: doua meciuri jucate, cate unul castigat de fiecare echipa pe teren propriu, 7-1 la Bucuresti, si cu 4-1 a castigat echipa ieseana acasa. „Este o mare realizare pentru noi calificarea la barajul de promovare pentru Superliga de fotbal feminin. Am avut un parcurs greu, dar de la antrenament la antrenament, de la meci la meci, fetele au capatat experienta si incredere, si mai ales motivatia si placerea de a juca fotbal. Castigarea ultimelor 3 meciuri din campionat ne-a dat mult curaj in abordarea celor 4 meciuri de baraj, care, cu atentie, munca si daruire si credinta vom putea sa le transam in favoarea noastra si sa obtinem calificarea mult dorita in Superliga. Asteptam in continuare sustinerea autoritatilor locale, fara de care nu vom putea functiona si face performanta. Am incredere in Dumnezeu si in echipa noastra, ca nu ne vom face de rusine si vom putea juca candva chiar intr-o cupa europeana”, a declarat Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

CS Navobi: Madalina Enache, Catalina Cojocaru, Roxana Prodan, Ana Maria Rosu, Larisa ambrosie, Iulia Giurgica, Pantelimona Mihoc, Olivia Obreja, Costina Albu, Justine Prata, Simona Anastasiu, Mihaela Ghebanoaei, Stefana Ciobanu, Georgiana Ilas, Ana Foia, Rahela Gangal, Artemiza Ciubotariu, Andreea Luchian, Ionela Scutariu, Andreea Ceausu, Andreea Dascaleanu
Staff tehnic: Adrian Ambrosie – manager echipa, Andrei Ilie Ilasca – antrenor secund, Marius Ciutacu – antrenor portari, Cristian Ambrosie – director tehnic, dr. Eduard Mihaila – medic echipa.
Adauga un comentariu