Sport

Fotbalistele de la Navobi au incheiat turul pe ultimul loc

Publicat: 04 nov. 2013
1
Ultima etapa a turului de campionat a adus echipa ieseana Navobi la Brazi, unde spera sa obtina un rezultat bun, dupa esecurile in serie a celor 6 etape jucate pana acum. Sortii nu au fost nici de aceasta data alaturi de iesence, lipsa de concentrare la finalizare si greselile copilaresti din aparare au dus la o infrangere usturatoare, desi, dupa ocaziile avute echipa din Iasi ar fi meritat sa marcheze cel putin 2 goluri.
CS Brazi s-a impus cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Aura Gheorghita (‘9-autogol), Anca Nina (’36), Radu Mihalea (’47). O noua infrangere a echipei din Iasi care consolideaza pozitia de lanterna, insa obiectivul de a ramane in Superliga inca nu este compromis, tinand cont de urmatoarele partide pe care le are de disputat, si mai ales play-outul care va fi definitoriu in privinta echipele care vor retrograda.
Formatia: Toma – Rosu (’48 Ciobanu), Prodan, Ambrosie, Gheorghita – Prata (’75 Anastasiu), Gangal, Ghebanoaei, Foia – Ceausu (’50 Ciubotariu), Musteata (’80 Grigoras)
Urmatoarele jocuri (din Retur):
10 noiembrie, ora 10.00: CS Navobi – Fair Play Bucuresti
16 noiembrie, ora 11.00: ASA Tg Mures – CS Navobi
23 noiembrie, ora 11.00: CS Navobi – Real Craiova.Adauga un comentariu