Sport

Fotbalistele de la Navobi au inceput anul cu o victorie clara

Publicat: 08 mart. 2015
1

In etapa 11 a Ligii I de fotbal feminin, CS Navobi Iasi a invins, in deplasare, formatia Viitorul Buzau, cu scorul de 5-0 (3-0 la pauza). In pofida unor absente importante din lot (Monica Bentoiu, Livia Boiciuc, Mihaela Ghebanoaei), Navobi a început cu dreptul meciurile din 2015. Cu cateva jucatoare recuperate in ultimul moment sau care au jucat recuperate partial, echipa ieseana s-a impus pe terenul din Crâng cu 5-0, in fata unei echipe modeste, dar care a jucat cu o ambitie foarte mare. Iesencele au dominat total începutul de partida si si-au creat numeroase ocazii de a marca prin Foia (‘7 bara), Grigoras (10 si 19), Raduc (12 si 21) si Placinta care a marcat in minutul 17, dar arbitrul asistent a semnalizat gresit o pozitie de ofsaid!

Citeste si: Gata cu vacanta! Navobi incepe meciurile oficiale!

Golul mult asteptat a venit in minutul 32, cand Lidia Havristiuc a combinat letal in careu cu Stefana Ciobanu si a marcat cu un sut plasat pe lânga portarul buzoian. Dupa descatusarea marcarii primului gol, Navobi a marcat inca de doua ori pana la pauza prin aceeasi jucatoare Lidia Havristiuc (’39) si Teodora Placinta (’42), care a revenit in echipa cu gol dupa o absenta de 5 luni, din cauza unei accidentari la genunchi. Echipa din Buzau s-a aparat intreaga partida, nereusind sa puna niciodata in dificultate apararea condusa excelent de Larisa Ambrosie.

Citeste si: Victorie pentru iesencele de la Navobi

 „Navobi a câstigat pe drept partida, la un scor limitat doar de erorile la finalizare ale propriilor jucatoare. Cu un nume parca predestinat pentru a apara poarta, remarcam debutul in echipa din Iasi a tinerei jucatoare Ana Maria Tatarusanu care, la numai 14 ani, are posibilitatea de a dezvolta o frumoasa cariera de performanta in fotbal”, a declarat managerul CS Navobi Iasi, Adrian Ambrosie. In urmatoarea etapa, Navobi va juca pe 11 aprilie, la Falticeni, in compania echipei Armonia Dolhesti.

Citeste si: Inca mai spera! Victorie de infarct pentru fetele de la Navobi

CS Navobi: Cojocaru (’60 Tatarusanu) – Caia (’55 Zamfir), Scortanu, Ambrosie (cap.), Ciobanu – Raduc, Ilas, Havristiuc – Foia (’75 Gheorghita), Placinta (’70 Barau), Grigoras (’60 Ciubotariu).

Clasament Liga 1, seria a 2-a:

1. Navobi Iasi 25 puncte (92-2)
2. Otelul Galati 25 puncte (75-5)
3. Selena Constanta 18 puncte (31-12)
4. CSS Targoviste 15 puncte (33-42)
5. Armonia Dolhesti 7 puncte (11-39)
6. Viitorul Buzau 7 puncte (7-55)
7. CSM Pascani 0 puncte (2-96)
Adauga un comentariu