Sport

Fotbalistele de la Navobi au dat de pamant cu Buzaul

Publicat: 05 oct. 2014
1

Fotbalistele de la Navobi Iasi au obtinut un nou succes in etapa a patra a Ligii I de fotbal, invingand cu 8-1 (2-0) formatia Viitorul Buzau. Pentru formatia lui Adi Ambrosie au marcat jucatoarele: Havristiuc (’27), Placinta (’32, 54, 70), Ghebanoaei (’48), Gangal (’56, 61), Foia (’64). Meciul de ieri a fost mult mai echilibrat decat celelalte partide pe care le-a disputat echipa ieseana, rezultatul fiind totusi unul care evidentiaza apetitul de gol al gazdelor.

Asa cum am anticipat, rezultatele bune de pana acum au creat o falsa performanta si o atitudine de autosuficienta pentru fete. Astazi (ieri – n.r.) am întâlnit un adversar mult mai bine organizat si care a încercat sa joace fotbal, insa in final am reusit sa ne impunem jocul si sa câstigam. Felicit întreaga echipa pentru rezultat si ne pregatim pentru meciurile de la Galati si Constanta unde speram sa avem un joc foarte bun si un rezultat pe masura!„, a declarat Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

CS Navobi: Boiciuc – Ciobanu (’57 Grigoras), Scortanu, Ambrosie, Gheorghita (’75 Gheorghiu) – Gangal, Ghebanoaei (’55 Caia), Havristiuc (’70 Luchian), Foia – Ciubotaru (’25 Ilas), Placinta.
Adauga un comentariu