Magazin

Fostul sot al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu: O gaseam cu un barbat de culoare la noi in apartament

Publicat: 13 iun. 2012
1

Fostul sot al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu, a venit in studioul emisiunii «Happy Hour», unde si-a exprimat parerea despre scandalul in care sunt implicati copiii lui. Valeriu Sfetcu spune ca a venit sa spuna adevarul si il roaga pe actualul sot al Ilenei Ciuculete, Cornel Gales, sa pastreze distanta in acest scandal.

„Am venit sa spun adevarul. Nu s-a stiut acest adevar timp de 30 de ani. Nu ma manipuleaza nimeni, am venit pentru copiii mei. Cred ca Ileana Ciuculete e impinsa sa spuna aceste lucruri despre mine si copii de sotul ei, Cornel Gales. Domnul Cornel Gales si-a permis sa-i jigneasca pe acesti copii. El nu are ce sa caute in acest scandal. Daca vrea sa fie alaturi de sotia lui, il rog sa fie barbat”, a declarat Valeriu Sfetcu, in emisiunea «Happy Hour».

Artistul spune ca a avut o frumoasa poveste de dragoste cu Ileana Ciuculete, dar la un moment dat a aparut o persoana dubioasa in casa lor.

„La inceput a fost o casnicie frumoasa. In primii ani a fost un comportament firesc, dragoste de oameni nevinovati. De-a lungul anilor, meseria noastra cerea si anumite sacrificii, eram foarte solicitati. Cu timpul am inceput sa ma impiedic de multe ori de o persoana de culoare in apartamentul nostru din Craiova, dar nu numai acesta a fost motivul divortului.

Il chema Amar. Eram deranjat de prezenta lui, eram nume de artisti si implicau anumite probleme pentru noi. Era un tip care venea des pe acolo, prieten cu o verisoara de a ei. Nu era un tip extraordinar, dar nici eu nu eram asa de aruncat”, a mai spus cantaretul.
Comentarii
  • oricat de „intepata” ar fi o mama, baietii nu trebuie, nu e voie s-o loveasca nici macar c-o vorba, in loc s-o tina pe palme ca e mama si femeie, barbatii o lovesc..urat!si apoi vorba dulce mult aduce… am mai auzit cazuri cum mama intretinea 3 barbati acasa, era singura care muncea ca feciorii sa aiba bani de tigari si distractie…si nu de putine ori mame si parinti batuti si omoriti de proprii copii…pacat strigator la cer!

  • O mama nu face asa ceva cu copiii ei. Trebuia sa-i tina alaturi de ea indiferent daca are sau nu un alt barbat linga ea. Dar disperata cum este, aceasta Neli Ciuciulete dupa atentie masculina, era de asteptat un asemenea comportament fata de copiii ei. Nu trebuia sa faca declaratii ca le-a dat case si ca le-a purtat de grija, daca stia ca adevarul este altul. Insa paranoia isi spune cuvantul. Paranoia virstei pe care o are, dar si paranoia indusa de individul pe care il are alaturi, Gales parca ii spune. RUSINE madam CIUCIULETE.

Adauga un comentariu