Eveniment-Social

Fostul purtator de cuvant al Primariei a intrat in PSD

Publicat: 21 mart. 2013
1
Fostul purtator de cuvant al Primariei Iasi, Andrei Trofor, s-a inscris recent in PSD. Acesta a confirmat astazi si ca urmeaza sa candideze pentru un post de membru in Comitetul Executiv al organizatiei municipale a PSD Iasi. Alegerile din interiorul organizatiei iesene a social democratilor vor avea loc sambata, cu incepere de la ora 10.00, la Teatrul Luceafarul.
Trofor a fost purtator de cuvant al Prefecturii Iasi si al Primariei Iasi timp de mai multi ani. Andrei Trofor a fost purtator de cuvant al Prefecturii in perioada 1990-1997 si al Primariei din 1997 si pana in 2010. Ulterior, Andrei Trofor s-a retras din administratie si s-a ocupat de o emisiune de televiziune.
De o perioada insa, Trofor a revenit la Primaria Iasi pe un post de consilier, iar acum s-a inscris si in politica.
„Am considerat ca am destula experinta in administratie. Nu am intrat in politica pentru functii, nu acesta a fost scopul meu”, a spus Andrei TroforComentarii
  • Acum un an te invirteai pe la PDL… Smecherule ! Te-ai orientat… Ai devenit pupinpremarele dorohoist asa rapid ? Eu tot pupinbasist, nu m-am orientat la timp ! Nu degeaba mi se spune „Cap de strut”!

  • Nu i s-a spus la primirea in partid ca trebuie sa aiba 3 (trei ) luni minim pentru a face parte din conducerea USL ??? Mai stai pe tuse, si apoi se va vedea daca meriti

Adauga un comentariu