Actualitate

Fostul prefect al Iasului este executat silit de Fisc

Publicat: 23 sept. 2014
1

@ Dupa ce a acumulat datorii de sute de milioane fostului prefect ii sunt scoase la vanzare bunurile pentru recuperarea banilor statului

Problemele financiare ale fostului prefect Dragomir Tomaseschi par sa nu se mai termine. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Iasi vrea sa recupereze de la politicianul iesean o datorie mai veche, pe care acesta o are catre bugetul de stat de aproape 100.000 de lei. Pentru a putea sa acopere paguba produsa de Tomaseschi bugetului statului, AJFP Iasi va scoate la licitatie un teren al fostului prefect pentru un pret de pornire de 108.694 de lei. Terenul este situat in intravilanul Municipiului Iasi, in zona Bucium, identificat cu numarul cadastral al bunului imobil 15.575, sectorul cadastral 138, fiind in suprafata de 814 metri patrati. Categoria de folosinta a imobilului este de curti constructii, avand amplasate pe suprafata sa si doua beciuri. Fostul prefect sustine insa ca nu are cunostinta de aceasta procedura, desi nu este pentru prima data cand cei de la finante scot la vanzare terenul politicianului.

Nu stiu nimic de aceasta procedura a Fiscului. Ma voi interesa maine si o sa vad ce voi face. Deocamdata nu stiu nimic„, a declarat Dragomir Tomaseschi. Pentru Tomaseschi nu este prima data cand are de-a face cu o executare silita, acesta fiind pus in fata unei proceduri similare si de catre fostul sau partener de afaceri Ion Zapodeanu. Daca in acest caz politicianul raspunde doar cu un teren, in cazul conflictului cu Zapodeanu acesta risca sa-si piarda casa pentru o datorie contractata in timpul campaniei electorale din 2012, cand Tomaseschi candida pentru un post de deputat.
Comentarii
  • un alcoolic dezaxat,mmira faptul ca MRU nu l-a mazilit pina acum;dpdv politic o nulitate vezi rezultatele de la parlamentare,in toate functiile avute a fost numit si nu ales; v a duce de ripa PDL-ul,schimbati-l pina nu e prea tirziu !!!!!

  • Dar PORCUL când dansa beat pe mese in PUB 25 și se îmbrâncea cu polițiștii, cum era?Un escroc ordinar, ******* ce ești! prefectul p.u.l.i.i. mele ai fost! vai de capul tău de ratat!

  • Nu mai haleste nimeni nene PDL sau PNL !!!Astia au lasat oameni necajiti pe drumuri, au taiat banii din salarii, din pensii, au inchis spitale, etcetc. Nu ii mai haleste nimeni frate!!! Iarin schimb au cheltuit enorm pe prostii, pe razboaie care nu sint ale noastre, etc etc. Nu ii mai halim frate cu toate ca l-am ales pe basescu si pdl de fiecare data, dar mi-am luato!!!

Adauga un comentariu