National

Fostul ministru al Culturii s-a razgandit. Vezi anuntul facut pe Facebook

Publicat: 29 apr. 2016
1

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a convenit cu premierul Dacian Ciolos sa nu isi depuna demisia inainte de Pasti.

Alexandrescu le-a multumit tuturor celor care l-au sprijinit in aceasta perioada, precizand ca in acest moment continuarea reformei pe care a inceput-o la ministerul Culturii este periclitata.

”Va multumesc tuturor pentru sustinerea din ultimele zile: manifestatiile de strada de miercuri si joi, opiniile publice, articolele de presa, numeroasele comentarii de pe retelele de socializare si petitiile in favoarea ramanerii mele ca Ministru al Culturii. Din toate acestea am inteles ca reforma pe care am inceput-o in domeniul culturii are o larga audienta si raspunde unei asteptari generale de innoire in sectorul cultural. In momentul de fata continuarea acestei reforme este periclitata. Am convenit cu Primul-Ministru ca nu imi voi depune demisia inaintea sarbatorilor de Pasti. Sunt ingrijorat ca reactiile furibunde ale celor care vor oprirea reformei ar putea sa prevaleze. Cred ca impreuna cu echipa mea si cu toti cei care imi impartasiti viziunea putem si trebuie sa ne impunem”, a notat fostul ministru pe Facebook.

Vlad Alexandrescu si-a anuntat demisia miercuri, 27 aprilie, pe pagina sa de Facebook, dupa ce premierul Dacian Ciolos i-a cerut sa renunte la functie, in contextul scandalului de la Opera Nationala Bucuresti.
Adauga un comentariu