National

Fostul consilier economic al lui Victor Ponta, Cristian Socol: In maximum 7 zile stanga va disparea, probabil definitiv

Publicat: 11 nov. 2015
1

Fostul consilier economic al lui Victor Ponta, Cristian Socol, prevede un viitor negru pentru social-democrati. Acesta este de parere ca un guvern de tehnocrati va elimina total politicile de stanga.

“Cred ca tuturor le este evident. In maximum 7 zile stanga va disparea, probabil definitiv. Pe tehnocrati nu-i intereseaza stanga”, scrie Socol intr-un articol publicat pe voxpublica.

Fostul consilier guvernamental afirma ca dupa o saptamana cu un guvern technocrat, “romanii vor auzi mai putin cuvinte precum alocatii, salariu minim, ajutoare, programe de saracie, pensii”.

“Probabil ca vom vedea periodic lozinca “8.00-18.00 corporatie, 18.00-23.00 manifestatie” nemultumirile acumulate de remunerarea mult prea mica a valorii muncii depuse rabufnind sub forma protestelor impotriva statului, al taxelor si impozitelor mereu prea mari sau a ANAF. Stanga va ramane ca de obicei cu ochii in televizoare, refulandu-si nemultumirile in discutii private, grupuri sau grupulete. Va incerca regrete peste regrete. Bazinul electoral al stangii va sta din nou la televizor si va contempla pretentios. Isi va spune probabil in gand ca cei din piata nu stiu, sunt tineri, nu-i reprezinta, nu au trecut prin ce au trecut ei s.a.m.d O mare greseala ce va fi repetata chiar daca ea nu este decat o proiectie incorecta si inutila. Stanga va da like pe diverse grupuri de sustinere din fata calculatorului – cu televizorul functionand – va arunca cu regrete in stanga si in dreapta si va pune capul resemnat pe perna”, mai spune Cristian Socol.
Adauga un comentariu