Actualitate

Fostii angajati ai CET Iasi protesteaza in fata Primariei

Publicat: 03 mai 2012
1
La aceasta ora, circa 30 de fosti angajati ai CET SA Iasi protesteaza in fata Primariei Iasi. Acestia isi cer salariile care li se cuveneau dupa disponibilizarile operate in urma preluarii administrarii serviciului de termoficare de catre firma Dalkia Romania.
Fostilor salariati li s-au alaturat si Sorin Balanescu, presedintele Forumului Asociatiilor Publice pentru Transparenta in Administratie (FAPTA). Acesta acuza faptul ca administratia primarului Gheorghe Nichita a adus CET-ul in pragul falimentului.Comentarii
 • ACUM ESTE MOMENTUL IESENI SA MERGEM CU MIC CU MARE SA NE ALATURAM CELOR DIN FATA PRIMARIEI…PT CA SI NOI SUNTEM IN ACEEASI SITUATIE CA A LOR BA POATE SI MAI RAU…DACA VREM SA SCAPAM SAUI MACAR SAI ARATAM SECURISTULUI NICHITA CA NOI IESENII NUL MAI VREM…OAMENI BUNI CEI CARE NU MAI SUPORTATI SA FITI FURATI LA FACTURILE DE INCALZIRE A LE LUI NICHITA SI MULTE ALTELE HAIDETI IN FATA PRIMARIEI CAT MAI MULTI SA PROTESTAM PASNIC IMPOTRIVA ACESTUI PRIMAR CORUPT VA ASTEPTAM

 • Luati-i pe sus pe Nichita si ai lui si faceti-le o judecata dreapta, in popor , nu la tribunal cu judecatori corupti!!!

 • FSN>>PSD>>PDL>>UNPR>>>>FSN un cocktail molotov al jefuitorilor si asasinilor economici timp de doua zeci de ani. JOS CARACATITA MAFIOTA a lui NICHITA, SIMIRAD si mass-media aservita acestuia !!

 • Au taiat ce furau alesii locali si cei din primariile care au in subordine CET-urile din Romania! Cu personal la jumatate, salarii taiate cu barda si combustibil achizitionat sub jumatate de pret fata de anii anteriori GIGACALORIA TREBUIA SA SCADA !!! Dar nu au putut sa renunte la FURAT administratorii CET-ului ( AGA, CA, PRIMARIA si Consiliul Local ) subordonati DIRECT acestui primar hot NICHITA.

 • NICHITA NU VA MAI CISTIGA ALEGERILE DUPA PORCARIA CU DALKIA, DIRECTORII CORUPTI SI INCOMPETENTI DIN PRIMARIE ISI VOR LUA TALPASITA SAU „VOR AVEA DE SCRIS MAI MULT TIMP”, IAR DALKIA VA DISPARE CA O CAPUSA CARE NU MAI ARE CE SUGE….ACUM E SEZONUL LOR, NU? ASA CA , AR FI BINE CA CEI CITEVA SUTE DE OAMENI RAMASI SA VORBEASCA ,PENTRU CA ORICUM NU-I VOR MAI AVEA SEFI PE ASTIA DE LA DALKIA. AR FI BINE SA STIE SI ZECILE DE MII DE OAMENI PRIN CE STRES TREC CEI CARE MUNCESC PENTRU UTILITATILE IASULUI SI SUNT TRATATI CA NISTE SCLAVI. U S L AI SA PIERZI IASUL DIN CAUZA LUI NICHITA SI LOCOTENENTII LUI, CARE II SUPRAVEGHEAZA AFACERILE!!! DACA TRECE SI MOTIUNEA CHIAR CA AR FI O PROSTIE SA FIE PASTRAT MAFIOTUL, IESI AFARA JAVRA ORDINARA!!!

 • Dalkia este o firma neseriosa care a facut intelegeri ascunse cu cei din primarie, un contract pe trei luni cu posibilitatea de prelungire pana in luna Mai cu (amanetarea) garantii imobiliare, bunuri publice, terenuri, cladiri de milioane lei care ridica multe semne de intrebare. Functionarea si schema instalatiilor nu este cunoscuta in momentul de fata ceea ce implica o necunoscuta si neseriozitate in asigurarea agentului termic catre beneficiari. O alta problema grava este preluarea personalului cu contracte pe perioada DETERMINATA pana la data de 3* Ianuarie \”*2 care creeaza mari sincope in asigurarea , exploatarea capacitatilor in deplina siguranta si producerea de energie termica pentru populatie cu angajatii care desi sunt selectati trebuie sa renunte la un contract individual de munca pe perioada nedeterminata aflat in vigoare pentru a lucra ca zilieri, sclavi, fara respectarea celor mai elementare notiuni de parteneriat serios intre angajator si salariat. Asumarea raspunderii celor care au gestionat prost si in interes propriu din cadrul primariei CET-ul din anul \”*2 care nu au fost in stare sa faca o restructuare corecta a personalului, gestionarea proasta a suventiilor primite de la guvern, achizitii de bunuri si combustibili prin firme de partid , neatragerea de fonduri europene, locale si de la stat pentru schimbarea instalatiilor vechi de **-5* de ani cu randament scazut, depasite din punct de vedere tehnologic si in siguranta exploatarii in conditii de siguranta pentru angajati. TOATE ACESTE SINCOPE GRAVE cunoscute de cei din primarie si managementul dubios in folosul unor grupuri de interese se transpune azi in NESIGURANTA si CONTINUITATEA asigurarii caldurii si apei calde in IASI , pretul mare a utilitatilor platit de consumatori pus pe seama simplilor angajati care lucreaza (muncesc cu adevarat) la CET.

 • Mi_e SCARBA la ce sefi au ramas pe la DALKIA, prostalani si marlani care pentru functie ar F..E si pe masa si unul dintre ei cu un caracter INFECT, culmea este si director acuma !! Au ajuns sa ne conduca MARLETII impreuna cu nemurile si slugile acestora. Mi_E SCARBA !!! Alt natarau care a irosit anii pe la „facultate” sa se ocupe de paianjeni si maturat . Poate o sa-i intre piatra sau borta sa aiba ce hali acasa si eventual sa-l duca soferii acasa dupa o zi GREA de munca . Mi_E SCARBA !!!

 • POPULATIE TILHARITA PRIN FACTURI ILEGALE CU INCALZIREA, FURNIZORI ILEGALI SI FARA LICENTA, CONDUCATORI AI PRIMARIEI IASI SI SC DALKIA SRL PENALI, MINCINOSI SI CORUPTI,…BRAVO NICHITA! ASTAZI IN PIATA UNIRII VENIM SA TE ASIGURAM CA TE VOM REALEGE, MIRLAN DE DOROHOI! CU CHIRICA SI CIOBANU, NICHITA ISI FACE PLANU!?

 • Pentru stiinta populatiei – stiti cit platea lunar redeventa CET-ul la PRIMARIA Iasi inainte de a fi preluat de Nihita – fix zece la suta din cifra de afaceri pe care o va inregistra la fiecare sfirsit de luna. Se poate verifica prin extrasele de cont de la banca – BRD si BCR – Si cu spaga cum ramine ? Daca e vorba de DALKIA, conform contractului primarul Nichita plateste toate salariile la toti cei sapte sute cinzeci de salariati plus contravaloarea de peste in milion de euro a reparatiilor facute pina acum, plus contravaloarea carbunelui, a gazului si pacurii consumate din oct. anul trecut pina in luna mai 2o12, plus comisionul lunar la Dalkia de apox. doasute de mii de lei lunar, fara ca Dalkia sa plateasca ceva, totul fiind suportat de Primaria Iasi. Bravo domn primar, halal afacere pe banii iesenilor, de ce nu le iei redeventa de zece la suta din cifra de afaceri, ca la CET , ca sa nu fie nici o discriminare .

 • Falimentările importante au nevoie de timp Debranşări. Datorii. Reeşalonări. Întreruperi. Licitaţie de urgenţă. Cărbune scump. DNA. Nichita. Minciuni. Furnizori neserioşi, huilă proastă, datorii sau conturi blocate… toate acestea, într-un cuvânt, înseamnă CET. CET Iaşi SA. Firma de termoficare este fabrica în care politica produce abureli şi transformă agentul termic în agent electoral. Şi încă într-unul scump. Foarte scump. De ce s-a ajuns aici ? Şi, mai ales, cine şi de ce nu a făcut nimic ? Certificatul de deces al muribundei Centrale a fost semnat demult. L-au parafat, rând pe rând, manageri incompetenţi, politicieni mânjiţi şi, mai ales, un primar, Gheorghe Nichita, care a transformat CET-ul într-un soi de entitate dubioasă, folosită fie ca monedă electorală, fie ca factură pentru diverse servicii politice şi de altă natură. În esenţă, starea actuală a CET Iaşi este oglinda fidelă a dezastruoaselor mandate de primar ale lui Gheorghe Nichita, la fel cum reţeta falimentării CET-ului este una brevetată în numeroase rânduri: cumperi o firmă de stat, o devalizezi, vinzi ce e de vândut, apoi o înapoiezi statului. Şi o iei de la capăt…

 • USL va pierde la Iasi pe mana lui Nechita si clica lui de mafioti. Le tremura picioarele la toti acuma la la alegerile locale !!!! IESITI LA VOT si VOTATI CUM CREDETI FIECARE , NU LASATI DOAR PE CEI CU CARNETE DE PARTID sa VOTEZE !!!!!!!!!!!

 • DE CE A FOST DEVANTAJOS PANA ACUMA cu ACTIONAR UNIC CONSILIUL LOCAL SI PRIMARIA IASI ????
  NICHITA = “le salut roumain”: un “s’il vous plaît, monsieur !”

 • Ii inteleg pe cei care sau dus in fata primariei pentru asi cere dreptul lor ,pacat ca sunt folositi de balanescu si iordache pentru asi face capital politic pe spatele lor.Din cate spune presa sunt candidati consilieri la primaria IASI.

 • Esti un PACALICI ce dulau ai fost si ce javra ai ajuns mai ,alla alias gogol,iesean pagubit,somer si amd dar poate ca tu nu stii ca a fi OM eLUCRU MARE iati lesa si te spinzura tradatorule ,manipulator de oameni.

 • Falimentările importante au nevoie de timp
  Debranşări. Datorii. Reeşalonări. Întreruperi. Licitaţie de urgenţă. Cărbune scump. DNA. Nichita.
  Minciuni. Furnizori neserioşi, huilă proastă, datorii sau conturi blocate… toate acestea, într-un cuvânt, înseamnă CET. CET Iaşi SA.
  Firma de termoficare este fabrica în care politica produce abureli şi transformă agentul termic în agent electoral. Şi încă într-unul scump. Foarte scump. De ce s-a ajuns aici ? Şi, mai ales, cine şi de ce nu a făcut nimic ?

 • Intră în scenă Gheorghe Nichita, consilier local şi şef al Comisiei Economice, care îl pune pe Simirad, împreună cu cei doi viceprimari, în Consiliul de Administraţie la nou înfiinţata CET SA. Conform planurilor primarului, CET SA va fuziona cu RADET şi cu TERMO GAZ SA (ambele subordinate Primăriei). Urmarea: CET renaşte, însă, mai mult moartă decât vie, pentru că preia şi datoriile, şi pierderile RADET.
  Firma de termoficare începe să semene cu un cadavru în jurul căruia roiesc deja prădătorii.

Adauga un comentariu