National

Fosta sotie a lui Dan Adamescu s-a razgandi la partajul divortului

Publicat: 14 feb. 2016
1

Continua lupta pentru averea lui Dan Adamescu. La procesul de divort, sotia milionarului s-a razgandit si nu mai cere jumatate din avere. Carmen Adamescu s-ar multumi acum „doar” cu Magazinul Unirea din Bucuresti si douazeci de milioane de euro, adica nici zece la suta din averea totala. Cei doi sunt asteptati saptamana viitoare la Judecatoria Sectorului 1, la cel de-al cincilea termen al procesului de divort.

Carmen Adamescu a intentat actiune de divort si partaj, in vara anului trecut, la nici sase luni de la momentul la care sotul ei, Dan Adamescu, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru coruptie.

Citeste si Destinul nu il iarta pe Dan Adamescu. Este la pamant

Initial ea a cerut in instanta jumatate din avere plus 10 milioane de euro daune morale, insa si-a dat seama ca la finalul procesului nu s-ar alege cu mai nimic.

Carmen Adamescu i-a facut asadar o noua propunere sotului ei. Vrea magazinul Unirea si 20 de milioane de euro, adica aproximativ 10% din averea magnatului.

Citeste si Actiunea instantei dupa ce ASF a cerut falimentul ASTRA Asigurari

Magazinul Unirea, Hotelul Intercontinental sau societatea Astra Asigurari i-au adus de-a lunguil timpului lui Dan Adamescu milioane de euro. Pe fondul unor probleme insa, in anul 2014, averea lui Adamescu avea sa scada la doar 430 de milioane de euro.

Saptamana viitoare va avea loc la judecatoria Sectoriului 1 cel de-al cincilea termen in procesul de divort al sotilor Dan si Carmen Adamescu.
Adauga un comentariu