Magazin

Fost subofiter in Ministerul de Interne, suspect ca ar fi violator in serie

Publicat: 12 iun. 2013
1

Fostul subofiter din ministerul de interne arestat luna trecuta dupa ce a incercat sa o violeze pe secretara unui cabinet notarial din Bucuresti are probleme tot mai mari.

O alta femeie l-a recunoscut la politie ca fiind cel care a siluit-o. In aceste conditii, judecatorii au decis miercuri sa il tina pe individ inca 30 de zile dupa gratii.

Este din ce in ce mai clar ca fostul subofiter care lucra la dispeceratul Ministerului de Interne are profilul clasic al unui violator in serie, iar anchetatorii se tem de ce e mai rau si anume ca numarul victimelor sale ar fi mare.

Deja sunt dovezi care il plaseaza in doua cazuri terifiante: o tentativa de viol comisa in 16 mai impotriva secretarei unui notariat, dar si intr-un viol comis impotriva vanzatoarei de la un magazin detinut de un creator de moda pe Calea Victoriei.

Politistii au ajuns sa faca legatura intre cele doua cazuri pentru ca aveau acelasi mod de operare, iar in momentul in care a fost pusa sa recunoasca din grup posibilul agresor, victima l-a aratat cu degetul pe fostul subofiter.

Nu este exclus ca ancheta sa duca la identificarea altor victime ceea ce il pune in postura de a-si risca libertatea pentru multi ani de-acum inainte.

 Sursa: Pro TV
Adauga un comentariu