National

Fost ministru liberal de Interne ataca sefia PNL: „Spiritul de colegialitate este pe cale de disparitie iar in unele momente parca suntem in vremea lui Nea’ Ceasca”

Publicat: 24 oct. 2016
1
Greii politici afla rand pe rand ca nu se mai regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare, iar reactiile sunt dintre cele mai virulente. Fostul ministru de Interne, senatorul Traian Igas, s-a vazut lasat in afara listelor si lanseaza un atac voalat la liderul organizatiei judetene, Gheorghe Falca, cel care este si coordonatorul campaniei PNL la nivel national.

Citeste si: Nume grele pe lista penalilor din ALDE! Presedintele de la filiala Iasi a partidului e cap de lista

”Sunt in drum spre Bucuresti, unde la ora 13 voi fi prezet la BPN, sedinta in care se va valida lista nostra pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Asa cum am mai spus deja, nu voi contesta aceasta lista dar nici nu voi vota deoarece cred ca puteam avea o lista mai consistenta rezultata in urma discutiilor, cu primarii si viceprimarii nostri, nu doar in cercul restrans al presedintelui de filiala! Obiectivul nostru trebuie sa fie doi senatori si patru deputati!! Am rezerve ca vom reusi acest obiectiv in conditiile in care respectul fata de colegii „furnicute”, cei care muncesc, lipseste cu desavarsire ! Intalnirile pe colegiile 6 si 7 sunt formale, nu informale! Spiritul de colegialitate este pe cale disparitie iar in unele momente parca suntem in vremea lui Nea’ Ceasca, doar el conteaza si ceilalti devin gloata, care nu conteaza deloc! Dar nu dejnadazduiesc, sunt convins ca vor veni vremuri si mai bune! Doamne ajuta!

Citeste si: Furtuna la PNL Iasi. Liberalii demisioneaza pe capete. Partidul e in degringolada

Va multumesc tuturor celor care ati sunat, ati postat, public sau privat, aprecierile si gandurile dvs. Mi-as fi dorit ca tot ceea ce mi-ati spus sau scris in privat sa spuneti si public! Nu trebuie sa va fie teama dragi primari, viceprimari, consilieri si simpatizanti! Invatati sa folositi dreptul la libera exprimare (unii dintre ai nostri au murit pentru acest drept)! Atata timp cat veti merge pe calea batatorita, inca din 2012, nu veti avea parte de nici o schimbare in atitudinea fata de dvs, membri ai acestui partid, alesi ai comunitatilor aradene!”, scrie Traian Igas.Adauga un comentariu