Eveniment-Social

Forfota in PSD pentru preluarea functiei de viceprimar

Publicat: 17 iun. 2012
1

In sanul organizatiei PSD Pascani, au inceput de cateva zile o serie de discutii cu privire la preluarea functiei de viceprimar al municipiului Pascani. Astfel, se vehiculeaza numele unor social democrati. Primul nume este cel al lui Vasile Axinte, proaspat consilier local, dar si al vechiului consilier local, Eduard Dumea. Contactat telefonic, primarul Dumitru Pantazi nu a dorit sa faca vreun comentariu cu privire la aceasta ecuatie politica.

„S-au purtat unele discutii cu cativa membri PSD, dar nu s-a ajuns deocamdata la nicio decizie. O sa vedem in zilele urmatoare. Deocamdata, inca se lucreaza la lista de functii. Cat despre cele doua persoane mentionate de dumneavoastra sunt unele speculatii aparute prin presa. Nu vreau sa comentez decat dupa ce voi fi numit pe functie”, a declarat Dumitru Pantazi.

Pentru postul de administrator public, se pare ca Dumitru Pantazi l-ar inlocui pe Dorin Nechifor cu Gica Zanet, seful staff-ului sau de campanie.

Omul de afaceri Vasile Plesca, un impatimit al fotbalului, va prelua, cel mai probabil, presedintia Clubului Sportiv Municipal, CSM Pascani.
Adauga un comentariu