International

Focuri de arma intr-o scoala din Finlanda

Publicat: 30 mart. 2012
1
Un barbat a tras patru focuri de arma in aceasta dimineata intr-o scoala din Finlanda, mai exact la Orivesi (nord-vest de Helsinki), fara sa provoace victime, fiind arestat la scurt timp dupa aceea, informeaza Agerpres.
„La etajul al treilea al unei scoli secundare, un individ a tras focuri de arma„, a indicat pentru AFP un responsabil pentru probleme de educatie de la primaria din Orivesi, Pauliina Pikka, precizand ca „nicio persoana nu a fost ranita”, avand in vedere ca elevii se aflau in clase, iar „atacatorul a fost luat de catre politie”. 
Impuscaturile s-au auzit in scoala in jurul orei locale 09:30 (06:30 GMT), iar inspectorul de politie din Orivesi, Jari Kinnunen, a confirmat deja la 08:00 GMT (10:00 ora Romaniei) ca „incidentul s-a incheiat si nicio persoana nu a fost ranita”. 
Oficialului primariei a precizat ca atacatorul este „un adult si nu este elev al scolii”, insa nu a fost in masura sa ofere mai multe informatii cu privire la identitatea acestuia si nici la mobilul incidentului, care s-ar fi putut incheia cu o tragedie. 
„Elevii au ramas in clasa si sunt interogati acum de politie”, a adaugat dna Pikka.Adauga un comentariu