Sport

Florin Andone a trecut prin clipe de cosmar in Spania! Acuzatii INCREDIBILE

Publicat: 30 mai 2016
1

Asociatia Fotbalistilor din Spania reactioneaza, dupa ce mai multi fani ai gruparii Mallorca l-au insultat pe românul Florin Andone. Atacantul nationalei a marcat unicul gol al celor de la Cordoba în confruntarea cu Mallorca si a plecat la lotul României, lasându-si echipa pe un loc ce permite echipei sa joace în play-off-ul pentru promovarea în prima liga. Dupa meci, Andone a primit o serie de mesaje xenofobe si rasiste pe contul sau de Twitter, din partea fanilor de la Mallorca.

„Ca urmare a meciului pe care Cordoba l-a jucat cu Mallorca, meci în care Florin Andone a marcat, jucatorul român a primit pe Twitter mai multe mesaje cu tenta rasista si xenofoba, în unele dintre aceste mesaje primind si amenintari care atenteaza la integritatea fizica a fotbalistului”, se arata într-un comunicat al celor de la AFE, Asociatia Fotbalistilor din Spania.

„Suntem constienti ca unii dintre suporteri îsi pierd cumpatul si ca oficialii cluburilor nu au nimic de-a face cu un astfel de comportament al fanilor, dar un club de traditie precum Mallorca nu trebuie sa se ascunda în spatele unor astfel de pretexte si sa-i scuze pe cei care au adresat mesaje xenofobe si rasiste”, a declarat si Xavi Oliva, directorul AFE.

Reactia fanilor de la Mallorca la adresa lui Andone reprezinta rabufnirea unui conflict mai vechi. În sezonul 2013-2014, românul a jucat, sub forma de împrumut de la Villarreal, la Atlético Baleares – rivala locala a celor de la Mallorca.
Adauga un comentariu