Magazin

Fiul Zinei Dumitrescu rupe tacerea: Nu am fortat-o pe mama sa se interneze

Publicat: 04 ian. 2012
1
Dupa zile intregi de speculatii, fiul Zinei Dumitrescu a aparut in fata presei pentru a-si prezenta si el punctul de vedere referitor la starea mamei lui.
Catalin Negreanu sustine ca fosta creatoare de moda se simte bine, ca nu a fost fortata sa se interneze in azil si ca va ramane in institutie cat timp se va simti confortabil. „Am venit pentru ca, in ultimul timp, situatia a devenit un show mediatic, lucru pe care nu il doresc. (…) Am adus-o pe mama mea aici in urma cu ceva timp pentru ca stiam ca in perioada sarbatorilor urma sa plec din tara. Este o persoana care nu se poate ingriji singura” a declarat fiul Zinei Dumitrescu.
„Am considerat ca ii va fi mai bine intr-un centru in care beneficiaza de ingrijire 24 de ore din 24”, a adaugat Catalin Negreanu. Acesta a adaugat ca mama sa nu sufera de nici o problema medicala si ca se simte bine. „Probabil ca va mai sta aici o perioada de timp, apoi se va intoarce acasa”, a mai spus fiul Zinei Dumitrescu, potrivit Libertatea.Adauga un comentariu