Magazin

Fiul Luminitei Anghel a recunoscut ca se drogheaza!

Publicat: 30 sept. 2016
1

Un filmulet in care David Puscas poarta o discutie cu un prieten scoate la iveala faptul ca fiul Luminitei Anghel s-a drogat.

„Nu ma intereseaza ca ma judecat lumea. Nu imi plasa. E problema mea daca ma droghez. O fac cu cap pana la urma. Daca fac asta ce? Care e problema? Am facut-o si nu regret nimic. Da, ma frate. Am luat un pill la un party. M-a bubuit de numai puteam. Am ajuns praf. Chiar ma deranjeaza, frate. Mama nu stie si nu vrea sau afle. Nu vreau sa fie dezamagita”, a spus David Puscas in video-ul filmat fara stirea lui.

„De vreo 3-4 saptamani filmuletul. A fost o perioada mai grea. Sunt momente in viata in care te scufunzi in probleme. Nu era o salvare, dar pana la urma nu stiu… Nu sunt un exemplu si nu sustin drogurile. Am facut-o in trecut, mi-o asum. In perioada liceului…

Nu mi-a bagat nimeni pe gat. Cand am inceput prima data nu aveam probleme deloc, nici in familie, nici in viata sociala. Am inceput din curiozitate si apoi mi-a placut foarte mult. Le-am luat la rand. Am incercat tot. Voiam sa ma rup putin derealitate si de problemele mele interioare si asa am simtit nevoia. Ma facea sa ma simt bine pe moment. 

Mamei nu i-am spus nimic. Mama ma controla cand ajungeam acasa. M-am oprit singur cand am avut un episod la Salvare. mi s-a facut extrem de rau. Administrasem o doza foarte puternica si nu am putut sa o controlez.

Eram la o petrecere si aveau special amenajate, aveau masini de la SMURD pentru eventuale probleme. M-am dus singur acolo. Aveam pulsul extrem de mare. Si-au dat seama imediat ce aveam. Nu sunt dependent. Timp de trei ani am facut asta”, a spus David Puscas in platoul WOWbiz.

„Le-am folosit cand ma certam cu mama, cand aveam probleme la scoala… Le-as fi luat in orice moment, non-stop. Atunci stateam cu mama, nu singur. Nu am furat de la mama niciodata, de multe ori luam gratis de la prietenii mei. O faceam si la scoala… Multa lume consuma, pana si cei mai mici ca varsta decat mine. Nu am vrut sa o dezamagesc pe mama sau sa o speri, m-am reglat singur cand mi s-a facut rau. M-am oprit singur definitiv. Eu nu eram dependent, dar ma afectasera psihic foarte mult. Am pus stop cand a venit BAC-ul, am vrut sa il iau si m-am oprit. Nu am mai incercat apoi, eu nu sunt dependent de nimic, drogurile nu m-au controlat pe mine, ci eu pe ele. Au fost momente cand prietenii imi dadeau si eu refuzam. Acum m-am rupt de acele anturaje. 

Aveam si colegi de clasa care consumau. Am intalnit oameni din toate mediile care o faceau. Mi-e frica acum sa ma reapuc, mi-e frica de starea aia, e groaznic. Nu vreau sa ma uratesc, tin la sanatatea mea si la cum arat. Daca nu incercam acum, o faceam mai tarziu si nu stiam ce este ok si ce nu. Am trait o experienta, pur si simplu. Nu din cauza asta s-a deteriorat relatia cu mama. Nu ma influentau negativ. Drogurile nu m-au distrus in asa fel incat sa nu vorbesc cu mama”, a adaugat David.
Adauga un comentariu