National

Fiul fostului ministru al Culturii, gasit MORT in casa

Publicat: 11 oct. 2016
1
Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Teodorescu, a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului, informeaza corespondentul Mediafax.
Ion Vladimir Teodorescu, in varsta de 43 de ani, originar din Bucuresti, a fost gasit luni mort in locuinta de vacanta pe care o detinea in Arges. Potrivit reprezentantilor IPJ Arges cei care l-au gasit pe au fost oamenii care se ocupau de ingrijirea locuintei. Acestia le-au declarat oamenilor legii ca Ion Vladimir nu iesise din casa toata ziua, asa ca au intrat cu forta in locuinta, unde l-au gasit fara suflare si au alertat politia.
Barbatul ar fi vorbit duminica la telefon cu un prieten caruia i-a spus ca are febra, dar ca nu are in intentia sa se duca la spital. Mai mult, acesta povestise apropiatilor ca a fost in Muntii Buzaului unde l-ar fi muscat un sarpe.
„Colegii mei se afla la fata locului si fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a survenit decesul”, a declarat corespondentului Mediafax Andreea Insuratelu, purtator de cuvant IPJ ArgesComentarii
Adauga un comentariu