Local

Fiscul vinde terenuri de zeci de miliarde de lei vechi

Publicat: 27 apr. 2012
1

Autoritatile fiscale din judetul Iasi vor incerca sa recupereze din datoriile inregistrate la bugetul statului de firma SC T A R SRL din Iasi, prin organizarea unei licitatii publice deschise in cadrul careia vor vinde cladiri si terenuri puse sub sechestru de la datornic, in valoare de aproape 2 milioane lei. Firma din Iasi are datorii care ajung la 9.694.232 lei, potrivit ultimei situatii furnizate de Ministerul Finantelor Publice.

Pe 15 mai, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Iasi va scoate la licitatie un teren aflat sub sechestru de la SC T A R SRL din Iasi, la pretul minim de 1.221.997 lei. Terenul, situat in intravilanul municipiului, pe strada Trei Fantani, are o suprafata de 27.999 metri patrati, cu o deschidere de 233 metri patrati la strada asfaltata.

Fiscul iesean va mai incerca sa vanda, la un pret de pornire de 717.922 lei, un complex de active apartinand firmei debitoare. Acest bun imobil, situat in localitatea Tomesti, este compus dintr-un teren de 9.897 metri patrati, pe care sunt amplasate 5 corpuri de cladiri: un abator cu o suprafata construita de 2.792 metri patrati, o copertina, doua magazii si o cabina pentru poarta.
Adauga un comentariu