Local

Firmele din Iasi, sanctionate de Garda de Mediu

Publicat: 22 apr. 2015
1

Comisarii din cadrul Garzii Nationale de Mediu Iasi au efectuat mai multe controale in ultima perioada. Specialistii de mediu au demarat mai multe controale planificate si neplanificate la firmele din Iasi, fiind realizate 16 actiuni de control. In urma verificarilor au fost aplicate mai multe sanctiuni pentru poluarea mediului inconjurator. Comisarii de mediu au aplicat 4 amenzi contraventionale in valoare de 20.000 de lei si doua avertismente. Neconformitatile constatate in urma controalelor constau in nesolicitarea si obtinerea autorizatiei de mediu, degradarea mediului prin depozitari necontrolate de deseuri, deversarea de ape uzate, incinerare de deseuri, nedepunerea la termen a declaratiilor privind Fondul pentru Mediu, neasigurarea masurilor privind colectarea selectiva sau transportul si eliminarea necorespunzatoare a deseurilor menajere. De asemenea, in aceasta luna comisarii au demarat mai multe actiuni de control in urma reclamatiilor primite de catre ieseni. Acestia reclama vecinii care depoziteaza gunoaiele in spatii necorespunzatoare sau sunt deranjati de zgomotele produse de utilajele firmelor din apropierea locuintelor. In urma verificarilor, comisarii au sanctionat cu avertismente iesenii care nu au respectat legislatia privind protectia mediului.
Comentarii
  • Dar Clubul Best fost Canabis cand il amendati? pentru zgomotul facut in timpul noptii( incepand de la ora 23 si pana la ora 4,30 dimineata?) cine se ascunde in spatele acestui club?
    NU UITATI ca sunt si doua unitati sanitare – spitale care au sectiile de A.T.I. indreptate catre acest club. Politia doarme chiar sub geamurile clubului. Foarte frumos !NU?

Adauga un comentariu