Local

Firmele de paza au fost controlate de catre oamenii legii. Neregulile nu au intarziat sa apara

Publicat: 26 iul. 2016
1

Firmele de paza au intrat in vizorul oamenilor legii. S-a actionat pentru controlul pazei de la unitatile care îsi desfasoara activitatea în zona centrala a municipiului Iasi. Au fost controlate 5 unitati comerciale si 12 agenti de paza. Au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale. Au fost sanctionati trei agenti de paza si administratorul unei societati comerciale. Politistii au efectuat trei instruiri cu personalul de paza aflat în serviciu. Au fost verificate si doua echipaje de interventie. S-a declansat butonul de panica la o agentie bancara din Iasi, iar agentii de paza au intervenit la obiectiv în cinci minute.

De exemplu, a fost sanctionata o societate de paza cu 2.000 de lei amenda, deoarece nu a luat masuri pentru ca agentii de securitate care executa serviciul de paza la o agentie bancara din municipiul Iasi sa fie controlati zilnic, de catre personal cu atributii de control anume desemnat, iar controlul sa fie specificat în registrul de control. A fost sanctionat un agent de paza cu avertisment, deoarece a intervenit la actionarea butonului de panica de la o societate comerciala din municipiul Iasi, fara tinuta cu care a fost echipat de conducerea societatii de paza, fara ecuson si fara mijloace de autoaparare.
Comentarii
 • agentii de paza sunt exploatati si platiti cu salariul minim de 900 lei ..ganditi-va ce poate face cu banii astia ? doar alimente si intretinere si asta cu economie si daca persoana locuieste singura ..si nu fumeaza
  – un agent de paza trebuie sa faca un antrenament la sala,sa fie alimentat dublu fata de un om normal ,etc etc ,mai ales daca face si ture de noapte care de obicei nu sunt platite de patroni ….concedii de odihna nu,bonuri de masa,nu ,spor de tura nu,spor de risc nu ,spor de tura de noapte nu …..ce mai vreti de la agentii de paza ? ? ?

  • Agentii de paza sunt platiti cu 700 si ceva de lei.
   Sporul de noapte NU se plateste.
   Daca mai ai ghinion ca ala care te schimba sa fie un taran betiv, ai incurcat-o!!!
   Daca lucrezi 1 luna incontinuu esti platit pt. orele facute. NU sporuri. NUore suplimentare, NU sambete, duminici.
   Cum poti fi agent la 1 banca fara arma. Am vazut agenti la banca nu aveau nici spray, nici tonfa…
   Daca vine un stol de interlopi la furat, ala ce sa faca?

Adauga un comentariu