Eveniment-Social

Firma primariei, fugarita de pe traseul Iasi – Metro

Publicat: 18 feb. 2013
1

@ Regia de transport a municipiului ar putea sa piarda operarea traseului Iasi – Miroslava, spre magazinul Metro @ Razboiul dintre Consiliul Judetean si Primaria Iasi poate duce la indepartarea operatorului de pe ruta respectiva, traseul fiind unul de importanta judeteana

Traseul judetean Iasi – Miroslava a starnit un nou scandal in plenul Consiliului Judetean. Proiectul care a bagat zazanie in interiorul USL de la CJ a fost din nou amanat de plenul institutiei pentru o alta sedinta. Traseul respectiv este in prezent derulat de regia de transport a municipiului Iasi. Insa actuala conducere a CJ, in special Cristian Adomnitei, seful institutiei, vrea sa scoata operatorul pentru a face loc unui privat. Traseul 20, care pleaca din Targu Cucu spre complexul Metro, este vanat de mai multi operatori. Consiliul a introdus traseul in programul de transport public judetean, lucru contestat de RATP in mai multe randuri. Proiectul respectiv urma sa fie discutat si in sedinta ordinara de astazi, ce va avea loc la Belcesti. Numai ca plenul CJ a decis, ieri, sa amane luarea unei decizii pana cand primariile de la Miroslava si de la Iasi vor prezenta un punct de vedere oficial. O parte a consilierilor judeteni au sustinut chiar ca RATP circula ilegal pe acel traseu. „Acest proiect de hotarare a mai fost pus pe ordinea de zi, dar nici acum nu a putut fi consultat la timp de site. Cei de la regia de transport sustin ca executa traseul in mod legal, dar eu zic ca nu. Trebuie sa fie revizuit”, a spus Vasile Toma, consilier judetean PDL. Alesii PSD au sustinut insa amanarea proiectului, pentru a incerca sa-l convinga pe Cristian Adomnitei sa aprobe ca RATP sa circule pe ruta in cauza. „Acest proiect abia astazi (ieri – n.r.) a aparut pe ordinea de zi. Propunerea ar fi sa amanam acest proiect. Am solicitat raspuns si de la Primaria municipiului Iasi si de la cea din Miroslava. Trebuie sa-l amanam la alta sedinta”, a precizat Cristian Stanciu, consilier PSD.
Comentarii
  • Domnule Vasile Toma cand in urma cu un an erati la putere circulau legal iar azi nu?Sunteti penibil,daca spuneati ca microbuzele sunt niste rable ce nu au ce cauta pe traseu mai spuneam dar asa !!!

  • lipovanul asta ******* are intotdeauna ceva de comentat ,sa stea drakuluii in banca lui ,a ajuns mare consilier judetean .Nu-i mai ajung traseele INTERTRANSULUI.Sa se duca la cultivat spanac sa ne lase in pace.

Adauga un comentariu