Eveniment-Social

Finala Campionatului National de Rugby 7 feminin s-a desfasurat la Pascani. CSM Pascani si Politehnica Iasi sunt campioane

Publicat: 08 nov. 2015
1

Eveniment sportiv inedit la Pascani. In cursul zilei de sambata, pe stadionul CSM Pascani, s-a desfasurat Finala Campionatului National de Rugby feminin in 7. Competitia s-a dovedit a fi un succes pentru judetul Iasi. Asta deoarece, campioana la junioare este echipa CSM Pascani, iar la senioare au ramas pe primul loc jucatoarele de la CS Politehnica Iasi.

La competitia organizata la Pascani au participat sase echipe, trei echipe la grupa de senioare si alte trei echipe la grupa de junioare. La festivitatea de premiere a participat si presedintele Federatiei Romane de Rugby, Hari Dumitras, iar jucatoarele au avut astfel posibilitatea de a se remarca pentru a creste in grad profesional. Dupa campionat s-au oferit cupe, diplome si tricouri. Hari Dumitras a multumit organizatorilor ca au realizat acest campionat in orasul in care detine cele mai multe trofee la acest sport. Nici profesorul si antrenorul Neculai Tarcan nu a fost uitat de presedinte, fiind laudat pentru munca depusa. Datorita lui Tarcan, cele doua echipe feminine la rugby sunt campioane.

De mentionat faptul ca, Pascaniul a ajuns un centru de selectie a jucatorilor de rugby pentru echipele din tara sau din afara tarii. In schimb, in mod oficial, nu exista niciun act care sa ateste acest lucru. Asta deoarece, birocratia din Romania este mare si sunt persoane pe functii importante care inca mai detin sertare cu dosare prafuite.
Adauga un comentariu