Magazin

Final neasteptat in procesul penal in care Cheloo este acuzat de lovire si violenta

Publicat: 04 nov. 2014
1

Procesul in care Cheloo e acuzat de lovire si violenta, dupa ce in 2010 l-ar fi batut intr-un club pe Daniel Apetrei, un DJ, s-a terminat, marti, in urma impacarii partilor.

„Inceteaza procesul penal pornit impotriva inculpatului Ion Stefan Catalin, pentru infractiunea (…) de lovire sau alte violente, ca urmare a impacarii partilor”, se arata in decizia Tribunalului Bucuresti, citata de SpyNews.

Citeste si Ce NESIMIT! Cum a reactionat Cheloo cand o fana mai plinuta i-a cerut autograful

Cheloo trebuie sa achite 300 de lei pentru cheltuieli judiciare.

Pe de alta parte, Mark One, pe numele adevarat Marian Minca, implicat si el in acelasi dosar si acuzat de violenta trebuie sa plateasca o amenda penala de 2.000 de lei pentru lovire si alte violente.

Citeste si Cheloo, cum nu te asteptai sa-l vezi vreodata. FOTO

„Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor (…) privind inlocuirea pedepsei cu amenda penala cu pedeapsa cu inchisorii in cazul neexecutarii, cu rea-credinta, a amenzii penale”, se arata in decizia tribunalului.

Citeste si Cheloo a starnit un nou scandal. „M-a atacat! N-am venit aici pentru asta!”

Tot Mark One trebuie sa achite si despagubiri civile pentru prejudicii materiale, 3099 de lei, si 1.500 de euro daune morale. Tot Marian Minca trebuie sa dea Spitalului Coltea 87,48 de lei, despagubiri civile pentru prejudicii materiale, cat si 360 de lei cheltuieli judiciare avansate catre stat. De asemenea, Mark One va trebui sa ii plateasca lui Apetri si 5.000 de lei reprezetand onorariul avocatului.
Adauga un comentariu