Actualitate

Filmari SCANDALOASE cu un POLITICIAN iesean! Detalii DEVASTATOARE din trecutul sau! A luat Bac-ul la 40 de ani si a facut doua facultati in trei ani! – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 03 oct. 2016
1

@ Gradul de impostura si de minciuna la care au ajuns sa se preteze majoritatea parlamentarilor din Romania sunt demonstrate cel mai bine de catre cel mai jenant si scandalos deputat iesean! @ Chiar daca abia a reusit sa-si finalizeze studiile liceale, cu un Bacalaureat luat cu chiu cu vai la aproape 40 de ani, acesta sustine ca a urmat cursurile la doua universitati, asta in acelasi timp! @ Tocmai ca impostura si tupeul sa ajunga la nivel maxim, Viorel Blajut sustine ca a studiat „din greu” pentru a deveni dublu licentiat in Relatii Internationale si in Management economico-financiar european @ Curios este ca, unii dintre profesorii care i-au predat habar nu au cine este… Doar pe www.bzi.ro, poate fi urmatit un material video elocvent si devastator despre „viata” de student a deputatului

Un nou moment gretos si scandalos in care este surprins cel mai jenant si tupeist deputat iesean, anume numitul Viorel Blajut. In timp ce tinerii capabili muncesc si studiaza din greu pentru a obtine o diploma, fie de Bacalaureat, licenta, masterat sau doctorat, Blajut sfideaza orice norma de bun simt! Acesta pretinde, probabil bazandu-se doar pe impostura si tupeu, ca a studiat „din greu” pentru a deveni dublu licentiat in Relatii Internationale si Finante si Banci, acum fiind masterand in Management economico-financiar european.

Citeste si :  Secrete scandaloase din trecutul unui candidat la Primaria Iasului. A facut tot posibilul sa ascunda asta – VIDEO

Si asta urmand, in paralel, cursurile a doua institutii de invatamant superior, una din tara si alta din Republica Moldova. Mai mult, avand in vedere ca abia si-a luat Bacalaureatul, la aproape 40 de ani, deputatul sutine ca a invatat din greu pentru a avea licenta in specializari precum Relatii Internationale si in Management economico-financiar european!

„Am urmat cursurile la ID (Invatamant la Distanta – n.r.) si am invatat pentru a obtine cele doua diplome de licenta. Da, eu nu am nimic cu dumneavoastra si, deja, v-am spus prea multe… Examenele mele, inclusiv cel de licenta, au fost filmate si se poate verifica. Chiar m-am si inscris la masterat”, a raspuns vizibil deranjat, interpelat telefonic de reporterii BUNA ZIUA IASI (BZI), Viorel Blajut. Cu toate acestea, avand in vedere ca a studiat in Republica Moldova, deputatul nu explicat de cate ori a fost la cursuri!

Profesor: „Habar nu am cine este domnul! O fi angajat la universitatea noastra…”

Plecand de la toate acestea, aflate din propriul sau CV, postat pe pagina personala la Camera Deputatilor, reporterii BZI au incercat sa afle in ce mod a urmat cursurile Universitatii de Studii Politice si Economice Europene „Constantin Stere” din Chisinau – Republica Moldova, Facultatea de Relatii Internationale si Stiinte Politice, specializarea Relatii Internationale intre 2012 si 2015. Stupoare totala, chiar daca a avut „grija” sa se laude ca este mare parlamentar in Romania, nici macar profesori din conducerea facultatii de peste Prut nu-si amintesc de studentul Blajut. Amuzant este ca acestia au crezut ca e vorba de un banal angajat al unitatii de invatamant superior de peste Prut.

Citeste si :  Lux greu de imaginat pentru un politician din Iasi. Iata ce vile are – FOTO

„Habar nu am cine este domnul! Nu-mi amintesc sa-l fi vazut vreodata… O fi angajat la universitatea noastra…, chiar nu stiu”, a exclamat un cadru didactic de la Facultatea de Relatii Internationale si Stiinte Politice. Colac peste pupaza, in acelasi CV oficial, postat pe site-ul Camerei Deputatilor, tot in intervalul 2012 – 2015, Viorel Blajut figureaza si ca student al Universitatii Petre Andrei din Iasi, Facultatea de Economie, specializarea Finante si Banci.

Membru al Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare in Camera Deputatilor

Mai departe, asta pentru a dovedi ca se crede mare „expert”, acesta s-a cocotat in urma unor jocuri politice suspecte, taman pe pozitia de membru al Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare in Camera Deputatilor. Astfel, cu nota DOI la proba de Limba si literatura romana si un biet 5.50 la cea de Matematica, Blajut a ajuns sa decida domenii vitale din statul roman.

Citeste si :  ANCHETA SOC BZI! Cunoscut parlamentar iesean, repetent la 40 de ani si cu nota 2 la Bacalaureat – GALERIE FOTO, VIDEO

Foarte probabil, avand in vedere ca politicianul a derulat afaceri, prin firmele sale, din bani publici, a tinut foarte mult sa-si „fabrice” un CV impresionant pe linie educationala, cu scopul direct de a-si acoperi trecutul penibil ce implica lipsa expertizei necesare care sa-l recomande ca decident in Politica Economica, Reforma si Privatizare! Tocmai de aici, avand in vedere jignirile si amenintarile aduse inclusiv jurnalistilor BZI, cu siguranta organele de ancheta ar trebui sa se autosesiseze pentru a-l cerceta pe acesta pe tema modului in care si-a obtinut diplomele de licenta. Asta, desigur, pe langa alte dosare in care individul a fost implicat si cercetat, afacerile oneroase si suspecte din fondurile de stat. 

Citeste si :  Un parlamentar iesean, surprins intr-o ipostaza halucinanta – VIDEO
Comentarii
 • La baza obtinerii atitudinii sfidatoare, a diplomelor cat si a statutului de ,,mare” parlamentar stau banii. Daca acest blajut era un angajat la RATP (de ex: ) acum, probabil, ca era un biet vatman imbracat in blugi de bazar Acest sistem al statului, corupt pana-n maduva oaselor, i-a permis acestui conational sa faca bani cu ajutorul carora sa-si cumpere scoala, statutul cat si aroganta. Daca DNA-ul, acum in control la CAS Iasi, va descoperi smecherii facute de blajut cu institutia in cauza si-l va pune sa returneze sume imense de bani, incasate ilegal, daca nu va mai iesi parlamentar, atunci viata de ,,nabab” se va termina. Brusc !!!

  • Cam greu cu ”controalele” ce îl vizează întrucât de la data săvârșirii ilegalităților și până în prezent a trecut o căruță de ani… Trebuie luat în calcul faptul că avut timp berechet pentru a se ”curăța” în acte. Și totuși, ar fi o prostie a se crede că nu s-a știut în timp real ceea ce făcea acest ”ilustru afacerist”. În fapt, un mic excroc care cu colaborarea altor indivizi cu diverse legitimații sau funcții a pus ”mănuța” pe hectarele lui Dobreanu de la Miroslava. Pentru EL legea s-a îndoit și a permis mutarea terenurilor unde a dorit mușchiulețul lui. Băncile au stat preș și i-au acordat împrumuturi cu gajuri inexistente, căci parandărătul e omniprezent. Despre DNA Iași ar fi o prostie să credem nu știa în timp real tot, bașca că și astăzi au ”în lucru” din 2010 un dosar în care se regăsește golăniile săvârșite pe zona Miroslava. În rest, asta e…

 • BZI-ISTI ce sunteti voi de parsivi tot ii faceti reclama acestui t.i.g,a.n. ordinar !
  Iar voi cititori marea majoritate inghititi gogoselele acestor teroristi ai presei !
  PROBLEMA TREBUIE PUSA ALTFEL : ADEVARATII INTELECTUALI CARE AU LUAT BACUL LA 18 ANI CU ZECE PE LINIE SI FACULTATILE LA FEL EI SUNT VINOVATI ! EI NU IAU ATITUDINE SI CHIAR SUNT PARTASI LA ASEMENEA PRACTICI PROMOVATE DE DUSMANUL ROMANIEI MASONERIA RUSO EVREIASCA !

 • Bai fratilor, scoala vietii e importanta, bai, si cardu plin,ma pis si ma *** pe diplomele voastre, voi cei cu carte sunteti niste dobitoci, o sa ,,va facem,, tot timpul, noi jmecherii politici, pe copii vostri o sai faca copii mei si tot asa…nu stiti sa faceti bani, nu aveti tehnocrati acum, cu carte, de ce nu va fac nimic…pt ca iam pus tot noi…ha ha ha …

 • acum cativa ani il pupati un cur pe acest deputat, pentru ca isi facea reclama la voi atat ca deputat cat si afacerea pe care o are. Acum ca nu mai vrea sa aiba bani de dat pentru voi incepeti atacurile. Sunteti camatarii presei scrise, numai stiri de kakat ca si ….ciorna voastra!

 • …si a trecut el prutu’ de trei ori, in trei ani, si numai iarna – cam asa facu blajut dfacultatea la Chisinau. Si daca acea neverosimila, mirobolanta, extraordinara Camera d Dobitoci… pardon, Derutatilor ar fi lasat afisat PRIMUL CV al lui Blajut, s-ar fi vazut cum neneaca de la Iasisting facuse facultatea INAINTEA examenului de cacalaureat! Si nu-i asta bai, ci altceva: ca cetateanul european Blajut facea afaceri cu nevasta altui mare domn al sanatatii iesene, aka Serban. Uite-asa se fac deconturi de miliarde pentru spitalele lui Blajut, inca de acu 10 ani – cu deplina colaborare a economistului Lapusneanu de la CJAS, fiul ex-primarului Lapusneanu din acea mare comuna de care se vorbea mai sus. Nita a preluat afacerea din mers.

Adauga un comentariu