Magazin

Fiica manelistului Guta a mancat bataie la propria nunta

Publicat: 05 nov. 2013
1

Nicoleta Guta a trecut prin clipe grele in luna septembrie, cand a hotarat sa plece de acasa pentru ca nu mai suporta bataile primite de la sotul ei, Andrei Caldarar. Ea a obtinut chiar un ordin de restrictie impotriva acestuia, dar si a tatalui ei, manelistul Nicole Guta, care a agresat-o fizic dupa ce a parasit caminul conjugal.

Nicoleta a povestit, la emisiunea „La Maruta”, ca fostul ei partener a fost de mai multe ori agresiv cu ea, prima oara chiar in noaptea nuntii. Atunci, el i-a dat o palma dupa ce s-a imbatat, fara sa ii pese ca Nicoleta avea doar 12 ani sau ca era un eveniment important din viata lor, scrie click.ro.

„La nunta, el a facut mare circ, s-a imbatat, mi-a dat o palma, eu stateam si plangeam vai si amar de mine, a stricat toata nunta. Nu e vorba ca o palma, dar gestul, era la nunta”, a spus Nicoleta.

Dupa 18 ani de relatie, Nicoleta nu a mai putut suporta sa stea alaturi de Andrei, mai ales ca violentele nu au incetat, din contra. Ea si-a mai amintit de un moment recent, cand venea de la un concert cu trupa ei, iar Andrei a inceput sa o bata de fata cu toata lumea.

„Eram in masina cu baietii din formatie si, la un moment dat, i s-a parut ca saxofonistul avea mana pe fundul meu. M-am trezit cu pumni in cap. M-a lovit si pe mine, si pe saxofonist. De fata cu toata lumea”, a mai adaugat Nicoleta.

Desi Nicoleta a obtinut ordin de restrictie impotriva sotului din cauza batailor, Andrei insista ca fosta partenera l-a parasit pentru un alt barbat si el nu fost niciodata agresiv cu ea. Ba chiar, el a spus ca o asteapta sa revina acasa si sa uite de noul iubit.

„Nu i-am gresit cu nimic in 17 ani, am fost un om de casa, nu am inselat-o niciodata. Poate isi revine si vine acasa. O primesc, ca e mama copiilor”, a spus Andrei Caldarar.

Guta, in schimb, nu a vrut sa discute situatia. Manelistul a fost rezervat si nu a vrut sa comenteze situatia: „Nu stiu, e problema ei, e majora. De ce a plecat, poate sa stie doar ea. E problema ei”.
Comentarii
  • Foarte bine ai facut Nicoleta…o viata ai si trebuie sa o traiesti din plin.Cat despre Caldarar….halal barbat, nici nu stie sa vb;si daca tu nu te intorci la el,asa cum vrea…care e problema?nu il mai baga nimeni in seama…betivii dreaq!!!

Adauga un comentariu