International

Fiica lui Obama, chelnerita intr-un restaurant pe timpul verii

Publicat: 04 aug. 2016
1

Departe de Casa Alba, Sasha Obama a schimbat costumul de „fiica de presedinte” cu o uniforma de chelnerita, luandu-si un job de vara, relateaza joi madame.lefigaro.fr.

In timp ce Malia Obama profita de vacanta distrandu-se cu prietenii si mergand la festivaluri de muzica, cea de-a doua fiica a presedintelui american si-a gasit o ocupatie mai putin distractiva. Sasha Obama a fost angajata la Nancy’s, un restaurant de fructe de mare aflat pe insula Martha’s Vineyard, la sud de Cape Cod (Massachusetts), preferata de multi presedinti americani si loc predilect pentru resedintele lor secundare.

Potrivit informatiilor din Boston Herlad, adolescenta de 15 ani urmeaza sa invete toate tainele meseriei, de la lucrul la casa la pregatirea meselor. Sasha nu a trecut prea mult timp neobservata. „Ne intrebam de ce existau sase persoane care o ajutau pe fata si apoi am descoperit cine era”, povesteste un salariat in Boston Herlad.

Daca se face abstractie de cei sase agenti mobilizati pentru a asigura securitatea fiicei presedintelui, Sasha Obama poate fi considerata o chelnerita aproape ca oricare, comenteaza madame.lefigaro.fr.
Adauga un comentariu