Magazin

Fiica lui Mihail Vlasov face o declaratie ULUITOARE: Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii

Publicat: 26 mart. 2014
1

Mihail Vlasov ramane in arest preventiv in dosarul in care e acuzat ca a cerut un milion de euro spaga, in calitate de director al Camerei de Comert. Fiica sa, cunoscutul designer Vanda Vlasov, a fost audiata la DNA, unde a avut si o replica uluitoare: jocurile de noroc sunt un obicei al nobilimii. Despre tatal ei s-a scris ca a jucat sute de mii de euro la ruleta.

„In aceasta cauza eu sunt doar martor. Nu am nimic de spus, am jurat ca spun adevarul. In cazul lui tata, ca s-ar fi exercitat vreo influenta asupra mea, arbitrul nu este functionar public, deci tata este arestat ilegal. Nu poate fi arestat. Sa-i schimbe incadrarea”, a declarat Vanda Vlasov.

Citeste si BREAKING NEWS! Mihail Vlasov ramane in arest

Procurorii au insa dovezi clare. Mihail Vlasov a fost prins cu doua sute de mii de euro, prima transa dintr-o spaga de un milion ceruta pentru a rezolva favorabil un dosar la Curtea de Arbitraj. Acolo unde este vicepresedinte este chiar fiica sa. Lui Mihail Vlasov i-au placut banii intotdeauna.

Impatimit al jocurilor de noroc, el s-a imprumutat cu sute de mii de euro de la camatari.

Citeste si STENOGRAME. Iata cum cerea Mihail Vlasov SPAGA – FOTO

„Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii. Da, tata joaca la cazino. Si ce face? Violeaza copii”, a mai spus Vanda, potrivit Romania TV.

Vanda Vlasov e casatorita cu Cristian David, fostul ministru liberal anchetat si el de procurori intr-un dosar de coruptie. La fel si mama lui David.

Citeste si Cum toca Vlasov banii Camerei de Comert: avea la dispozitie 6 milioane de lei anual

„Avand in vedere ca au luat-o pe soacra mea, pe sotul meu, pe tata, ma astept la orice. Nu am copil, ca mi-l lua si pe ala. Poate vor sa scape de mine. Sunt mari interese”, a mai spus fiicat lui Vlasov.
Comentarii
  • Nobilime? Nu stiam ca Vlasovii sunt rude cu raposatul rege Cioaba?! Desfigurata cum e, cred mai degraba ca e ruda cu Michael Jackson…

  • Indeletnicire a nobilimii? Astia nu mai au simtul realitatii, li s-au urcat banii nemunciti la cap. Poate au sange albastru, blestematii.

  • Dar de cand nobilii is angajati la stat si joaca pe spaga culeasa prin promiterea de solutii date de copiii lor dupa dictarea mitangiilor ?

  • Iata, acestia sunt interlopii Romaniei!!! Acum vreo 15 ani aceasta Wanda(vagaboanda) avea, si mai are o casa de moda pe strada Stefan cel Mare din Iasi(de fapt strapungere, colt cu Stefan). Cand am intra acolo, o muzica languroasa a invceput sa susoteasca in microfoane, lucru care a incetat imediat ce a intrat alt client. Nedumerit , am intrebat un tip ce avea magazin alaturi, ce putea fi? acesta mi-a zis: te;a vazut bine si ti-a sugerat ce iti poate oferi: de fapt asta e un bordel de lux, n-are nici o treaba cu moda. Astia sunt Vlasovii, golani si curve -care au ajuns ministri, presedinte de camera de comert, etc….

Adauga un comentariu