Local

Fiica doctorului Boisteanu va fi inmormantata astazi

Publicat: 30 mai 2008
1

• Oana Boisteanu, fiica fostului director de la Spitalul Socola, va fi inmormantata astazi la ora 12.00, la cimitirul Eternitatea • Avocata Alina Popovici, cealalta victima a accidentului, ar putea fi dusa la Viena pentru efectuarea unei operatii

Oana Boisteanu
, fiica regretatului director de la Spitalul Socola, va fi inmormantata astazi la ora 12.00, la cimitirul Eternitatea. Alaturi de rude, la inmormantare vor participa atat colegii din Baroul Iasi, cat si prietenii de familie ai regretatului profesor Petru Boisteanu. Oana Boisteanu a fost timp de cativa ani avocat in Baroul Iasi si a decedat in urma cu trei zile, in urma unui grav accident de circulatie petrecut intre Toplita si Borsec.

Aceasta a plecat impreuna cu alti doi avocati, Bogdan Luca si Alina Popovici, la un proces care a avut loc la Judecatoria Toplita. Dupa finalizarea termenului de judecata, cei trei s-au intors la Iasi cu un autoturism marca Audi A3. Intr-o curba, mai multi busteni dintr-un camion au cazut peste masina condusa de Oana Boisteanu si i-au strivit pe pasagerii care se aflau in autoturism. Singurul care a scapat teafar este avocatul Bogdan Luca, insa acesta nici acum nu si-a revenit din soc. Alina Popovici a intrat in coma si a fost transportata cu o ambulanta SMURD la Spitalul Judetean din Targu Mures. Pana ieri seara la inchiderea editiei, starea de sanatate a tinerei era stabila, insa nu a iesit din coma. „Eu am aflat ca starea de sanatate este stabila si sper sa nu fie mai rau. Este o colega deosebita si sper din tot sufletul sa-si revina”, a spus ieri avocat Gabriela Gradinariu. Potrivit informatiilor detinute, familia Alinei Popovici doreste transportarea acesteia la Viena pentru efectuarea unei operatii acolo. Este vorba despre o interventie chirurgicala la coloana vertebrala, pe care specialistii de la Targu Mures nu o pot face. Pentru elucidarea motivelor care au dus la petrecerea acestui dramatic eveniment rutier, politistii au inceput deja o ancheta pentru stabilirea vinovatiei. Este anchetat atat soferul camionului in care se aflau lemnele, cat si proprietarii de drept ai acelor butuci care au cazut peste masina avocatilor ieseni.
Comentarii
Adauga un comentariu