Actualitate

Festival muzical de amploare la Iasi. Negocieri cu Red Hot Chili Peppers

Publicat: 16 aug. 2016
1

In vara anului viitor la Iasi ar urma sa aiba loc o prima editie a unui festival Rock. Proiectul anuntat si de conducerea Primariei Iasi prinde usor-usor contur. Proiectul muzical ar uma sa se desfasoare cel mai probabil in zona Era, la iesire din municipiu. Municipalitatea a avut deja o prima runda de discutii cu unii antreprenori ce pot dezvolta acest proiect. 

Laurentiu Ungurianu, antreprenor iesean, a vorbit despre modul in care el impreuna cu asociatul sau, Bogdan Toderica, incearca sa promoveze Iasul. Este vorba despre realizarea unui festival similiar celui din Cluj. Cei doi au deja un proiect la care lucreaza de peste un an jumatate. Este vorba despre un eveniment in aer liber, cu o durata de trei zile care va reuni la Iasi artisti cunoscuti la nivel international.

Festivalul ar urma sa poarte numele “Vibes after music” si va aduce pe scena Iasului 30 de nume cunoscute, la finele lunii iunie 2017. Laurentiu Ungurianu a anuntat deja primul nume mare implicat in negocieri. Este vorba despre formatia rock Red Hot Chili Peppers.

Acesta a mentionat ca festivalul din Iasi vine ca o completare pentru ceea ce se intampla la nivel national si nu pentru a concura cu evenimentele din Cluj sau Bucuresti. Aceste declaratii au fost facute in studioul radioului Viva FM.
Comentarii
  • Cand a vorbit Postolache despre asa ceva ati sarit pe el. Acum, ca vine de la Primaria Iasi e buna ideea.
    Curat farisei!
    S-auzim de bine!

  • Incercati sa vorbiti si cu Linkin Park si System of a Down….au turneu in Europa prin Iunie-Iulie 2017….deja vin la festivale din Ungaria,Franta,Germania,Austria….de ce nu ar veni si in Romania!!!

Adauga un comentariu