Magazin

FERMA VEDETELOR – A fost chemata AMBULANTA de urgenta. A fost scos pe targa

Publicat: 11 mart. 2015
1

Dupa noua zile in care a suportat un ger naprasnic, actorul din „La Bloc”, Tudorel Filimon (61 de ani), alias Nea Poapa din celebrul serial, a fost luat pe sus de medici dupa ce acestia au fost chemati de urgenta la Ferma Vedetelor.

Noptile geroase din padure si conditiile precare de la ferma l-au pus pe butuci pe celebrul actor din La Bloc. Cu febra mare si frisoane, Nea Popa a fost consultat de medici care l-au dus la spital pentru investigatii. Actorul le-a marturist ca este cardiac, iar doctorul i-a explicat ca pentru o persoana cu probleme la inima bolile pulmonare nu sunt tocmai usor de suportat.

Ferma Vedetelor nu este o locatie oarecare, iar povestea din spatele ei este una incarcata de emotie si traditie. Legenda spune ca ferma a fost cladita acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Nita Lemnaru, ca sa nu fie gasit de oaste. Dupa o vreme si-a cladit alaturi de aleasa inimii lui o gospodarie care a inflorit de la zi la zi. Insa ferma lor a fost luata in posesie de stat si transformata in ocol silvic.

Locul in care se filmeaza „Ferma Vedetelor” e la o aruncatura de bat de Bucuresti, in padurea Cocani.

„Stana” este un vechi canton parasit, intr-o padure aflata la nici 20 de kilometri de Bucuresti. Potrivit click.ro, in satul Cocani, judetul Dambovita, toata lumea vorbea zilele trecute despre „unii de la oras care au venit sa filmeze in padure”. Nimeni nu stia exact despre ce este vorba, dar toti au inteles ca e ceva important. Nu de alta, dar dintr-o data, fara nici o explicatie, satenilor li s-a interzis accesul in padure.

Cu greu te poti apropia la mai putin de cativa kilometri de ferma unde cele 12 vedete vor trudi de zor pret de trei luni.

Padurea in care se filmeaza emisiunea „Ferma Vedetelor” se afla in judetul Dambovita, la marginea localitatii cu acelasi nume. Este marginita, la sud, de localitatea Decindea si, la vest, de satul Urziceanca. Padurea masoara circa 5 km in lungime si 2 km in latime.
Adauga un comentariu