Actualitate

Fenechiu, scos in suturi din Casa Patrata

Publicat: 31 ian. 2009
1

• Relu Fenechiu, liderul PNL Iasi, este pe cale sa piarda biroul de parlamentar pe care il are in cladirea Prefecturii Iasi • Prefectul Victorel Lupu vrea sa extinda prefectura pentru cateva servicii aflate in subordinea institutiei, insa biroul lui Fenechiu il incurca • Prefectul Lupu a spus ca institutia nu ar trebui politizata, iar un birou de parlamentar nu poate face decat rau

Relu Fenechiu, liderul PNL Iasi, este pe cale sa piarda biroul de parlamentar pe care il are in cladirea Prefecturii Iasi. Prefectul Victorel Lupu vrea sa extinda prefectura pentru cateva servicii aflate in subordinea institutiei, iar biroul lui Fenechiu il incurca.

Cum liberalul nu mai este la putere pentru a putea sa se bucure pe deplin de un birou aflat in cladirea Guvernului, acum este aproape obligat sa-si caute alt loc. Prefectul Lupu a spus ca institutia nu ar trebui politizata, iar un birou de parlamentar nu poate face decat rau. „Eu as dori ca in Prefectura Iasi sa nu mai existe nici un fel de cabinet parlamentar. Avem atata nevoie de spatii in prefectura, nu se poate sa le mai umplem cu tot felul de cabinete. Sunt solicitari de la alte servicii care au nevoie de spatii si care au cerut sa se mute. Nu i-am cerut explicit lui Relu Fenechiu sa plece, insa as vrea sa nu mai politizam aceasta institutie. Daca elibereaza biroul ar fi un lucru foarte bun”, a spus prefectul Victorel Lupu. Cel vizat de afirmatiile prefectului, respectiv Relu Fenechiu, a luat-o la intors si a spus ca pleaca numai daca primaria sau Consiliul Judetean ii va oferi un alt spatiu unde sa-si desfasoare activitatea. Fenechiu a invocat obligativitatea respectarii unui contract, aratand legalitatea acestuia. „Mie aproape ca nu imi vine sa cred ca prefectul a spus in acest fel. Am un contract legal pe patru ani, sunt investitii facute si decontate la Parlamentul Romaniei. Sub nici o forma nu vreau sa se creada ca ma tin cu dintii de acest cabinet. In momentul in care Primaria sau Consiliul Judetean imi va da un cabinet parlamentar, care sa fie bine amplasat, voi putea lua in discutie si sa plec in alta parte, fara nici o problema”, a afirmat ofuscat liberalul.
Comentarii
Adauga un comentariu