Eveniment-Social

Fenechiu refuza sa elibereze cabinetul din prefectura

Publicat: 10 feb. 2009
1

• Liberalul Relu Fenechiu nu vrea sa plece din biroul de parlamentar pe care il ocupa in prefectura • Desi prefectul l-a chemat la discutii, liberalul nu a venit • Fenechiu nu are contract cu prefectura pentru acest spatiu, intre parti existand doar o conventie reinnoita din patru in patru ani • Ca o masura de precautie, Relu Fenechiu a tras de prietenul sau Marius Bodea, fostul prefect, care i-a prelungit conventia, anul trecut, pana in anul 2012

Povestea cabinetului din Prefectura Iasi al liberalul Relu Fenechiu a atras din nou atentia autoritatilor. Prefectul Victorel Lupu l-a chemat la discutii pe liberal, insa acesta nu a mai vrut sa dea ochii cu seful prefecturii.

Mai mult, Fenechiu sustine ca are o conventie care-i permite sa ramana in acel birou inca trei ani, respectiv pana in 2012. „Prefectul Victorel Lupu inca nu a discutat cu Relu Fenechiu despre problema cabinetului acestuia. Urmeaza ca ei sa poarte o discutie si sa gaseasca o solutie. Oricum, biroul acesta va deveni birou pentru presa si va fi dotat cu aparate xerox, calculatoare si televizor”, a spus Romeo Chelaru, directorul cancelariei prefectului. Fenechiu nu are contract cu prefectura pentru acest spatiu, intre parti existand doar o conventie reinnoita din patru in patru ani. Cum prima data liberalul a luat in primire biroul in anul 2005, conventia expira in acest an. Ca o masura de precautie, Relu Fenechiu a tras de prietenul sau Marius Bodea, fostul prefect, care i-a prelungit conventia, anul trecut, pana in anul 2012. Cu toate astea, noua conducere a prefecturii nu mai vrea sa vada nici un birou de parlamentar in institutie. Prefectul a sustinut ca institutia nu trebuie politizata, prin urmare si biroul lui Fenechiu ar trebui sa dispara. Normal ar fi ca un parlamentar sa-si deschida cabinet in colegiul unde a candidat si unde a castigat. Cum Fenechiu a candidat in Tomesti, normal ar fi ca el sa-si deschida cabinet acolo si nu in municipiul Iasi.
Comentarii
  • Chiar nu gasiti un ac de cojoc pentru acest mafiot. Ce fac institutiiile statului totusi ? D-le Prefect chiar esti un nimeni in Iasi?

  • Dati-l afara, e o adevarata rusine, in ultimii 4 ani Iasul este asociat cu aceasta imagine si cu cea a ,,copilasilor” sai! Sa se duca la Tomesti!
    In institutiile publice din alte judete mai sunt cabinete electorale? Nici macar senatorii nu au cabinete in Prefecturi, se amesteca cele 3 puteri din stat! Ce sa mai inteleaga bietul cetatean. I se spune probabil: vii la cabinet, in Prefectura-si gata–bietul crede ca i se rezolva o problema de fond funciar samd, ca e in aceeasi cladire….

Adauga un comentariu