Actualitate

Femeile grase sunt mai bune la pat

Publicat: 04 sept. 2009
1

Afisat la 21:40

Femeile care au cateva kilograme in plus nu mai sunt de mult timp ocolite de barbati. Mai multe sondaje realizate de cateva site-uri americane de socializare releva ca peste 54% dintre barbatii care au raspuns intrebarilor considera ca femeile cu forme rubensiene sunt amante mai bune.

In perioada iulie-august, site-urile date.com, matchmaker.com si amor.com au realizat sondaje in care au cerut utilizatorilor sa exprime ce cred despre eventualitatea unei relatii amoroase cu o femeie grasa. La sondaje au participat mii de barbati si mai mult de jumatate dintre repondenti (85%) a bifat in dreptul afirmatiei ” Cateva kilograme in plus nu ma deranjeaza”, in timp ce 80% dintre ei au declarat ca femeile supraponderale sunt mai putin rele decat cele slabe.

Dovada ca gentlemenii nu sunt o specie pe cale de disparitie sunt cele 70 de de procente ale barbatilor care au spus ca pentru ei nu conteaza „ambalajul”, aspectul fizic, ci importanta este frumusetea interioara. Cu toate acestea, 90% dintre femei sunt de parere ca barbatii nu sunt atrasi de supraponderale, acestea gasindu-si un partener de viata cu mare dificultate. Nici pentru ele, insa, frumusetea nu este definitorie, 74% declarand ca prefera un barbat cerebral, sigur pe el si descurcaret.
Comentarii
Adauga un comentariu