Actualitate

Femeia care a prevestit tragedia din ‪Colectiv‬ a prevestit atacurile din ‪‎Paris‬! Mesajul ei e dur. Stia de 8 LUNI ca vineri, 13, va fi o seara FATIDICA pentru Franta

Publicat: 14 nov. 2015
1
Maria Ghiorghiu este o secretara din Iasi care sustine ca are diverse vise si premonitii in care i se arata catastrofe ce urmeaza sa se intample in lume. Aceasta a marturisit pe blogul ei ca a prevestit incendiul din Colectiv.
„Scriam inca din luna Aprilie 2015, ce se va intampla in FRANTA! Cu 8 luni inainte de TRAGEDIA din aceasta noapte! Multumesc din suflet, unui cititor anonim, care mi-a reamintit de acest articol cu Razboiul din Franta.
Nu mai am cuvinte! Sunt uimita, sunt uluita si ma cutremur de felul cum se implinesc toate. Iata ce se intampla in FRANTA, acum:
‘Articolul meu din 4 aprile 2015: Zori de 4 Aprilie 2015, ora 5,40!
Dragii mei,
Dormeam la aceasta ora, dar un glas puternic ma trezeste si chiar ma pune pe ganduri. FRANTA  dragilor, va iesi din nou in evidenta, si din pacate nu va fi nimic bun.
Va fi o cumplita Tragedie, in FRANTA!
Iata ce spunea acest Glas:
„Insusi Razboi in Franta !
In Franta va fi un Razboi
cum nu s-o mai vazut!”
Dupa care Glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei, eu nu stiu ce sa spun referitor la aceste cuvinte.
FRANTA  inca nu si-a revenit de la recentele atentate teroriste, iar acum sa urmeze un Razboi intern?
Sau orice alt Razboi in care sa fie implicata Franta ?
Sa ne fereasca BUNUL  DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI de o asemenea tragedie.
Sa ne rugam pentru Pacea noastra si a Lumii intregi, caci un Razboi inseamna inceputul sfarsitului din zilele noastre. Cu dragoste, Maria”, este postarea femeii pe care a republicat-o pe blogul ei dupa atentatele din Paris de vineri seara, 13 noiembrie 2015.Comentarii
Adauga un comentariu