National

FATA NEVAZUTA a lui Gigi Becali. Cum il facea cazinoul sa uite de cele sfinte

Publicat: 23 mai 2013
1

Gigi Becali era violent, lua bani de la camatari si facea avansuri femeilor, sustine o fosta angajata a unui cazinou frecventat de finantatorul Stelei. Ea a povestit pe blogul personal cateva episoade la care a fost martora si care l-au avut protagonist pe patronul stelist.

Tanara Laura povesteste ca l-a vazut de multe ori pe Gigi Becali in cazinou si descrie cu lux de amanunte ce se intampla cand omul de afaceri venea acolo, informeaza Romania TV.

„L-am recunoscut pe Becali, care nu ma remarcase, fiind prea ocupat sa tipe la telefon la cineva: Baaa, ma urmaresc astia. Camatarii, baaa. Tre’ sa fac urgent rost de bani, baa”, povesteste tanara pe blog-ul ei, adaugand ca omul de afaceri se purta urat cu toata lumea.

„De cate ori venea, de atatea ori facea scandal: arunca jetoane in capul crupierilor (intotdeauna in capul fetelor, niciodata nu se dadea la barbati), spargea vitraliile, cersea de la camatarii mai saraci, tolerati in casino, si-i ameninta cu moartea cand acestia il refuzau. Urla. Tipa. Se scalambaia. Facea din nou scandal”, mai scrie Laura.

In plus, femeia sustine ca Becali le vorbea urat si le facea avansuri angajatelor cazinoului. „L-am vazut frecandu-se de o colega de-a mea, care apoi a venit si mi-a povestit in detaliu toate obscenitatile pe care i le-a soptit la ureche. Mda, Becali, capul de familie, credinciosul, smeritul care face pomeni peste pomeni la Muntele Athos”, mai povesteste Laura.

Din cauza felului sau de a se comporta, la un moment dat managerii i-ar fi interzis omului de afaceri sa mai intre in cazinou. „Dupa ce a pierdut aproape 480.000 de dolari, managementul cazinoului l-a luat la o discutie lunga, i-a oferit o masina drept cadou si i-a cerut sa nu mai calce vreodata pe acolo. A fost trecut cap de lista pe celebrul Black List. A incercat sa revina si a fost dat afara. Pur si simplu a fost dat afara”, scrie tanara.

Textul Laurei a facut furori pe conturile de socializare si a produs un val de reactii din partea cititorilor.
Comentarii
  • dar ce te astepti de la un cioban *******….acum e credincios nici nu stie sa-si faca cruce analfabetul ….dar are bani si e bogat….

  • Ma cam indoiesc de veridicitatea spuselor fetei, nu ca n-ar fi Becali in stare de asa ceva, dar cam tarziu cu comentariile…. Si normal ca e un mare fanfaron care se crede un mare orthodox, dar milostenia nu se face cu televiziunea dupa tine, asa cum facea el, ci stii doar tu si, eventual, cel care este ajutat… Degeaba te duci la Athos dupa ce faci prostii, mai ales ca stii ca le faci; nu mai bine nu le faci si esti curat, chiar daca nu te duci la Athos?!

Adauga un comentariu