National

Familia romanului condamnat la moarte in Malaezia, apel DISPERAT catre Iohannis

Publicat: 28 mai 2015
1
Familia romanului condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri implora statul roman sa-l ajute. Timpul trece extrem de repede si se apropie data executarii tanarului, care implineste astazi 23 de ani. Presedintele Klaus Iohannis a raspuns la prima solicitare a oamenilor, iar acum tatal si bunica lui Ionut fac un nou apel disperat catre seful statului.
Ionut Gologan implineste joi 23 de ani. De doi ani este in inchisoare, in Malaezia, dupa ce a fost prins cu droguri pe aeroportul Kuala Lumpur. A fost condamnat la moarte prin spanzurare, iar in luna august urmeaza sa fie executat. Familia si avocatul sau au facut numeroase apeluri. 
„Timpul este prea scurt, din pacate. Toate autoritatile rog ca sa fie ajutat, sa fie repatriat, sa i se suspende pedeapsa cu moartea. Joi este ziua baiatului, trebuia sa ajung si eu la el”, a spus tatal lui Ionut Gologan. Practic, oamenii cer suspendarea condamnarii la moarte si aducerea tanarului in Romania pentru ispasirea pedepsei. Toata speranta si-o pun in presedintele Klaus Iohannis.Adauga un comentariu