Magazin

Familia Dumitrescu, ZDRUNCINATA de internarea in SPITAL a unuia dintre membri!

Publicat: 21 oct. 2014
1
Cristina, sotia fostului jurat de la Masterchef, a ajuns de urgenta la spital. Blonda a fost imediat pusa la perfuzii, cu antibiotic, iar medicii au somat-o sa mearga zilnic la tratament, pana se recupereaza complet, ca sa nu apara complicatii.
Florin Dumitrescu a stat zeci de minute cu sufletul la gura, caci sotia sa a ajuns de urgenta la spital. Cristina a fost consultata de un medic, iar mai apoi a fost pusa la perfuzii pentru a i se administra un tratament cu antibiotic:

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu a scos pe piata sandwich-uri care-i poarta numele. Vezi cum arata si care sunt ingredientele!

„Ma simt bine acum, am plecat deja spre casa. Am racit destul de tare si m-am pricopsit cu o infectie la rinichi. Trebuie sa fac cateva zile tratament cu antibiotic, perfuzabil. Acum am plecat acasa cu branula in mana, desi nu e foarte comod sa conduc asa. Ma simt bine, slava Domnului. Nu e nimic grav, dar trebuie sa am grija si sa ma tratez”, a declarat Cristina Dumitrescu, pentru CANCAN.ro.Adauga un comentariu