Eveniment-Social

Falsi proxeneti arestati pentru talharie

Publicat: 14 ian. 2002
1

•O distractie amoroasa s-a transformat rapid intr-o talharie violenta •Un tanar a fost snopit in bataie si deposedat de bani si de actele personale

Trei falsi proxeneti, cu varste cuprinse intre 28 si 33 de ani, au fost arestati ieri, preventiv, de procurorii ieseni, pe o perioada de 30 de zile, sub acuzatia de talharie. Viorel Corobuta (28 de ani), din orasul Tg. Frumos, Constantin Papusoi (33 de ani), din comuna Oteleni, si Vasilica Gabriel Chiriac (31 de ani), din localitatea Podu Iloaiei, au primit mandate de arestare preventiva, pentru o talharie comisa in noaptea de 11 ianuarie 2002.

Cei trei indivizi i-au promis unui tanar din Tg. Frumos o distractie de pomina alaturi de o femeie de moravuri usoare. Dupa ce a baut o cantitate apreciabila de alcool in compania noilor sai prieteni, tanarului Vasile Hechelciuc, in varsta de 30 de ani, i s-a facut de amor. Cu mintea incetosata de alcool, el a solicitat apoi o fata bine dotata pentru a intretine relatii sexuale pana la primele ore ale diminetii. Cei trei barbati s-au oferit sa-i gaseasca imediat fata potrivita, si i-au solicitat amorezului cateva sticle cu vin si bere. In jurul orelor 2 dimineata, gasca a parasit barul apartinand societatii comerciale Dix SRL din Tg. Frumos, deplasandu-se catre cartierul de blocuri pentru a cunoaste fata potrivita. Ajungand intr-un loc ferit de privirile trecatorilor, cei trei tineri l-au lovit si deposedat pe cel in cauza de suma de 2,1 milioane de lei si o geaca cu care era imbracat, in valoare de 450.000 de lei. La plecare, agresorii i-au subtilizat lui Vasile Hechelciuc ceasul de la mana precum si actele personale.

Cu ocazia cercetarilor efectuate de politisti, au fost recuperate toate bunurile victimei, respectiv buletinul de identitate si certificatul de nastere, aceste documente fiind aruncate de talhari in subsolul unui bloc. Initial, politistii au reusit identificarea si retinerea a doi dintre infractori, respectiv Viorel Corobuta si Constantin Papusoi. Vasilica Gabriel Chiriac a disparut mai multe zile de la domiciliu, dar a fost ulterior identificat si arestat. Pentru infractiunea de talharie, cei trei indivizi sunt pasibili de cel putin sapte ani de detentie.
Adauga un comentariu